28 / 04 / 2024

İşte ön talep toplayan projeler!

İşte ön talep toplayan projeler!

Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçen konut projeleri için ön talep toplama süreci başladı. İşte ön talep toplayan projeler...



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar satışta olan ve ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'de henüz satışa çıkmayan ve ön talep toplayan konut projeleri... 

Tan Urla  

Tanyer Yapı,  Tan Urla  projesi için ön talep sürecini başlattı.  İzmir  Urla'ya bağlı Bademler Köyü'nde 250 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 konut tipi yer alıyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 40 ila 250 metrekare arasında değişiyor. Tan Urla’da anahtar teslim için belirlenen süre ise 36 ay.

Ön talep sürecinde olan projede daire fiyatları ise 700 bin TL ile 6 milyon TL arasında değişiyor. Projeden ev almak isteyen vatandaşların ödeme imkanı için satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekiyor. 

İşte ön talep toplayan projeler!

Urla halkının birçok talebine cevap verecek olan Tan Urla projesi Seferihisar , Urla , Çeşme gibi birçok yazlık beldeye , yat limanlarına ve plajlara yakın konumda yükseliyor. Ayrıca proje otoban girişine ve havaalanına hızlı ulaşım imkanına da sahip.

Tan Urla'nın proje çizimini ise ödüllü mimar Nevzat Sayın gerçekleştirdi.

Rose Marine Butik 

Rose Marine Butik projesi İstanbul Mimaroba'da hayata geçiriliyor. Proje Gül İnşaat ve Çebi Yapı ortaklığı ile yükseliyor.Mimaroba Rose Marine Butik projesinde 142 adet konut ve 14 adet ticari alan bulunuyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.

 İşte ön talep toplayan projeler!

Rose Marine Butik projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatı 1 milyon 750 bin TL'den başlıyor.

Peyzaj ve deniz manzarasıyla dikkat çeken Rose Marine Butik projesinin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Sinpaş Kızılbük Devremülk 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesi kapsamında hayata geçirilecek Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk'te ön talep toplanıyor. 

Marmaris'te hayata geçirilen Türkiye'nin ilk iyi yaşam konseptli ömür boyu tatil projesinde teslimler 2023 yılında yapılacak. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde yer alan 1+0 konutlar 59 metrekare ile 98 metrekare büyüklüğünde, 1+1 konutlar 120 metrekare ile 126 metrekare büyüklüğünde, 2+1 konutlar 142 metrekare ile 182 metrekare büyüklüğünde, 3+1 konutlar 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 

İşte ön talep toplayan projeler!

The Superior Suites 

Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Belgrad Ormanı yakınlarında yükselen Kordon İstanbul The Superior Suites projesi otel konseptiyle inşa ediliyor. 3 tip konut tipinin yer alacağı projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projede ömür boyu kira garantisi sunuluyor.

#resim5>

Stüdyo dairelerin fiyatlarının 1 milyon 300 bin TL'den başladığı  Ege Yapı  The Superior Suites projesinde ödenecek fiyata göre kira garantisi veriliyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı The Superior Suites projesinin işletmeciliğini 10+10 yıl boyunca Ege Yapı üstlenecek. Ege Yapı The Superior Suites projesi, TEM'e 2 dakika, Maslak'a 5 dakika, Levent'e 9 dakika ve İstanbul Havalimanı'na 20 dakika mesafede yer alıyor.

Air Başakşehir 

3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan ve 3. İstanbul projesinin son etabı olan  Air Başakşehir  projesinde ön talep süreci başladı. 3. İstanbul Air Başakşehir projesinde ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenler kazancinzirvesicom adresindeki formu doldurabiliyor. Proje dairenizi ister kiraya verin, ister oturun, Başakşehir’de kazanan siz olun sloganıyla tanıtılıyor.

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Air Başakşehir projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. 3. İstanbul Başakşehir projesinde daha önce Moda Evleri, Hasbahçe Evleri, Grand Rezidans etapları satışa sunulmuştu. 
 

2021'de 1 milyonuncu anahtar teslimi yapılacak!


Geri Dön