28 / 04 / 2024

İşte Steam'da en çok satan 10 oyun!

İşte Steam'da en çok satan 10 oyun!

Steam, en çok satan oyunlar listesini güncelledi. İşte Steam'da en çok satan oyunlar...



Steam platformu, en çok satan oyunlar listesini düzenli olarak güncellemeye devam ediyor. Valve'ın taşınabilir oyun konsolu Steam Deck ve uzun süre liderlik yapan CS: GO'nun ardından son zamanlarda bu liste yenilendi. Baldur's Gate 3 ve Starfield gibi son dönemin popüler oyunları, en çok satanlar listesinin üst sıralarında kendilerine yer buldu.

SteamDB tarafından sunulan verilere göre, haftalık en çok satan oyunlar listesi şekilleniyor. Son verilere göre, Valve'ın el konsolu Steam Deck, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Hogwarts Legacy gibi oyunların çıkış yapmasıyla bir süre liderlik koltuğunu kaybetmiş gibi görünüyor. En son açıklanan listede ise Baldur's Gate 3 oyunu birinci sırayı almış durumda.

CS: GO oyunu ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırayı 6 Eylül'de çıkması planlanan Starfield oyunu işgal ediyor. Listede dördüncü sırada MahjongSoul bulunurken, hemen arkasından Apex Legends geliyor. Bu sonuçlar, oyun dünyasındaki ilgi ve trendlerin değişimini yansıtan önemli bir gösterge olarak dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta Steam'de en çok satan oyunlar ise şunlardı:

1- Baldur’s Gate 3
2- Counter-Strike: Global Offensive
3- Starfield
4- MahjongSoul
5- Apex Legends
6- Call of Duty
7- PUBG: BATTLEGROUNDS
8- ARMORED CORE™ VI FIRES OF RUBICON
9- Steam Deck
10- Wayfinder

Steam nedir?

Steam, Valve Corporation adlı video oyun geliştirici ve dağıtıcısı şirketin geliştirdiği bir dijital dağıtım platformudur. Steam, 2003 yılında ilk olarak sadece oyunlar için dijital dağıtım ve çevrimiçi oyun toplulukları oluşturmak amacıyla piyasaya sürüldü. Ancak zamanla daha fazla özellik eklenerek genişledi ve günümüzde oyunların yanı sıra yazılımların, film ve televizyon dizilerinin, belgesellerin ve hatta eğitim materyallerinin dijital olarak satıldığı ve dağıtıldığı bir platform haline geldi.

Steam platformu, kullanıcılara çeşitli oyunları ve diğer dijital içerikleri satın alabilme, indirebilme ve oynayabilme imkanı sunar. Ayrıca, oyunların güncellemeleri otomatik olarak yapılır ve oyuncular arkadaşlarını ekleyerek onlarla oyunlar oynayabilirler. Steam aynı zamanda sosyal özellikler içerir, bu da kullanıcıların profillerini özelleştirme, arkadaşlarını takip etme, oyun içi başarıları kazanma ve topluluk etkinliklerine katılma gibi olanaklar sağlar.

Steam, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan büyük bir oyun topluluğunu barındırır. Ayrıca, oyun geliştiricileri için de bir platformdur çünkü bağımsız geliştiriciler de kendi oyunlarını Steam üzerinden yayınlayabilirler. Oyuncular, Steam üzerinden oyun satın alabilir, oyunlar hakkında incelemeleri okuyabilir, oyun içi etkinliklere katılabilir ve daha pek çok özellikten yararlanabilirler.

Renk değiştiren Vivo V29e 5G’nin fiyatı sızdırıldı

Vergi indirimiyle alınabilecek Android telefonlar hangileri? İşte o liste

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayarda son durum: 48 bin 304 liraya satılan iPhone 14 modeli 24 bin lira olacak

Apple yetkilileri açıkladı: İşte iPhone 15 Pro ve Pro Max liste fiyatı


Geri Dön