02 / 05 / 2024

İstinye Park'ın yaratıcıları, marka toplantısına katıldı!

İstinye Park'ın yaratıcıları, marka toplantısına katıldı!

Birleşmiş Markalar Derneği, “Farkı Ne Yarattı” serisinin üçüncü toplantısında, İstinye Park’ın yaratıcıları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun’u ağırladı.



Birleşmiş Markalar Derneği, “Farkı Ne Yarattı” serisinin üçüncü toplantısında, İstinye Park’ın yaratıcıları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun’u ağırladı. “Zafer’lerin” yolu 1980’lerde deri imalatı yapan bir şirkette  kesişmiş. Birlikte çalışabilecekleri sezgisiyle 1988’de kendi şirketlerini kurmuşlar.
Döviz bulmanın zor olduğu, Türkiye imajının olumsuz olduğu yıllarda, Almanya gibi büyük pazarlara deri giysi satarak işi öğrenmişler. Siparişler arttıkça, fabrika büyümüş. Armani, Hugo Boss ve Zegna gibi dünya devlerine üretim yapmaya başlamışlar.  İstinye Park’ı da bir koleksiyon özeniyle tasarlamışlar. Her zaman adil olmaya, kendilerini karşıdakinin yerine koymaya çalışmışlar. Toplantıya katılan Atasay Kuyumculuk Yön. Kur. Bşk. Cihan Kamer, “Zafer Bey’lere kiramızı helal ederek veriyoruz. Kriz zamanında bizler talep etmeden onlar kiralarda indirim yaptılar. Her zaman kiracılarını düşünürler”, Derimod Yön. Kur. Bşk. Ümit Zaim de “yıllarca rekabet ettik, sizin gibi rakiplerimin olmasından gurur duyuyorum” dedi.
Milliyet/Fatoş Karahasan


Geri Dön