28 / 04 / 2024

İstmarina Kartal ödeme seçenekleri!

İstmarina Kartal ödeme seçenekleri!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Teslim tarihi Ağustos 2016 olarak belirlenen İstmarina Kartal ödeme seçenekleri dahilinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılırken, firma bünyesinde 30 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanıyor...



Marina, okul, ofis, cami, rezidans, otel ve hastane alanlarından meydana gelen İstmarina Kartal ödeme seçenekleri kapsamında çeşitli imkanlar sağlanıyor. 


İçerisinde; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu DAP  İstmarina  Kartal projesi 62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde yaşama geçirilen İstmarina Kartal ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


DAP Kartal İstmarina'nın sosyal donatı alanları arasında; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


Konut teslimlerine 2016 yılının Ağustos ayı içerisinde başlanması öngörülen İst Marina Kartal projesinde yer alan dairelerin alanları 37 metrekareden başlayıp, 456 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kartal İstmarina Evleri'nde yer alan A blok 31 katlı, B blok 34 katlı, C blok 36 katlı, D blok 38 katlı, E blok 36 katlı olarak dizayn edildi. 


Toplamda 1,467 adet daireden oluşan İstmarina Kartal ödeme seçenekleri dahilinde 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme avantajı sunuluyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön