06 / 05 / 2024

İstwest'te yüzde 1 peşinatla 18 ay sonra ödeme şansı!

İstwest'te yüzde 1 peşinatla 18 ay sonra ödeme şansı!

FER Yapı ve Boyner ortaklığında gerçekleştirilen İstwest'te, 168 bin TLden başlayan fiyatların yanı sıra yüzde 1 peşinat ödeyip, kalan taksitleri 18 ay sonra ödeme seçeneği sunuluyor



Fer Yapının ofis projesi iTower Bomontide ise, satışların yüzde 65i tamamlanırken, harcadığın kadar öde maliyet sistemi, sıfır peşinat ve kurumlara özel sunulan yüzde 100 finansman seçenekleri bulunuyor.

BOYNER Holdingin Basın Ekspres Yolu üzerindeki 70 dönümlük Altınyıldız arazisi üzerinde Fer Yapı ve Altınyıldız A.Ş. iştiraki Altınyıldız Gayrimenkul Geliştirme tarafından geliştirilen ve DBArchitects tarafından tasarlanan, İstWest projesinde, yüzde 1 peşinat ödeyip kalan taksitleri de 18 ay sonra ödeme seçeneği sunuluyor. Fiyatların 168 bin liradan başladığı projenin yüzde 60ının satışı tamamlanırken, satışa çıktığı 1 Mayıs tarihinden itibaren ortalama yüzde 30 prim yaptı. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, İstwestin prim yapmaya devam edeceğini belirtirken, İstwest Meydandaki dükkanların da satış ve kiralamalarının başladığını belirtti.

14 bloklu proje

Konut, rezidans, içerisinde barındırdığı restoran ve dükkanlardan oluşan İstWest Meydan ile İstWestde 14 blok, 470 adet rezidans, 512 adet konut ve İstWest Meydanda 73 adet ticari alan bulunuyor. Toplam 230 bin metrekarelik inşaat alanının içindeki satılabilinir 130 bin metrekare alanı bulunan projede, stüdyo daireden,  4+1e kadar seçenekler yer alıyor. Proje, çocuklar için macera parklarından, geniş oyun alanlarına, bisiklet ve koşu parkından, mangal ve piknik alanlarına, açık kapalı havuz, fitness salonu, SPA, tenis kortu, basketbol ve futbol sahalarıyla geniş spor alanları, zen bahçesi gibi sosyal olanaklara ve yeşil alana sahip. Her daireye minimum bir araçlık otopark imkanı sağlayan İstWest, birçok detayı düşünüyor.
 
Satışlar hızlı gitti
 
26 Nisanda lansmanı yapılan ve 1 Mayısta da satışa çıkan, İstwestin genelinde satış rakamı yüzde 66ı oldu. Proje lansmana çıktığında satışları çok hızlı yaptıklarını anlatan Ramadan Kumova, Biz satışlarımızı 2.5 yıla yayamadık. Biten daire tipleri 2 yıllık zammını aldı dedi. İkinci etabın satışlarına 19 Eylülde başlanan projedeki İstwest Meydan dükkanları gıda sektöründen, bankalardan, otomobil firmalarından talep görüyor. 100er metrekareden hesaplandığında 71 dükkanın yer aldığı İstwest Meydanda önce kiralamalar yapılıyor. İstWestin son etabında da stüdyo ve 1+1 daireler ve İstWest Meydandaki dükkan satışları devam ediyor. İstWestte 168 bin TLden başlayan fiyatlarla, yüzde 1 peşinat ödeyip kalan banka taksitlerini de 18 ay sonra ödeme seçenekleri sunuluyor.

iTowerda yüzde 65
 
Fer Yapının İstwestin dışında devam eden projesi iTower projesinde ise satışlar yüzde 65i geçti. FerYapı ve Sinpaş GYO ortaklığı ile İstanbulun en önemli ticaret merkezi Şişli Bomontide inşa edilen ilk üst düzey küçük metrekareli ofis projesi olan iTower, harcadığın kadar öde maliyet sistemi, sıfır peşinat ve kurumlara özel sunulan yüzde 100 finansman seçenekleri sunuyor.

Martta kaba inşaat ortaya çıkacak
 
RAMADAN Kumova, 70 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilen projede 500 bin metreküp harfiyat toprağı bulunduğunu bunun da 50 bin kamyona denk geldiğini belirterek, Şu ana kadar 400 bin metreküp harfiyatı bitirdik. Temelleri attık ve kule vinçleri diktik. Her ay yatırımcılarımıza inşaatın durumu hakkında bilgi veriyoruz. İnşaatımız gayet iyi ilerliyor. Hedeflediğimiz inşaat programının önündeyiz. Mart ayı geldiğinde projenin kabası ortaya çıkmış olacak diye konuştu.

Harcadığın kadar öde sistemi
 
iTowerda harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi ile ortak kullanım alanları dışında, pay ölçerli ısıtma sistemi, kat bazında bağımsız çözümlenmiş havalandırma sistemi ve ofisiniz için tasarlanmış soğutma sistemi sayesinde ofis sahipleri harcadıkları kadar ödeme imkanı verirken, yönetim giderlerini minimuma indiriyor. iTower, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine kısa sürede ulaşan tünellerin, metro istasyonlarının dibinde, Çağlayanda bulunan Avrupanın en büyük Adliye Sarayının yakınında, hastanelerin tam ortasında yer alıyor.
 
iTowerda yeni katlar satışta
 
FER Yapının geliştiriciliğini ve pazarlamasını üstlendiği iTower Bomontide daha önce satışa açılmayan katlar, şimdi satışa çıkarken, bu yeni satışa çıkan  katlarda yine esnek metrekare alternatifleri sunuluyor. Tam kat ve birkaç kat satın alma imkanı bulunan iTowerda 30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 metrekare arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alan bulunuyor. iTowerda metrekare fiyatları ise 4 bin dolar ve 7 bin dolar arasında değişiyor. Proje, hizmetleriyle rezidans konforunu iş yaşamına taşıyor.
Hürriyet


Geri Dön