28 / 06 / 2024

İsviçreli dev bankadan gümüş için yeni tahmin! Altını sollayıp geçecek! 7 ay sonra tam bu kadar olacak!

İsviçreli dev bankadan gümüş için yeni tahmin! Altını sollayıp geçecek! 7 ay sonra tam bu kadar olacak!

İsviçre'nin en büyük bankası UBS'den yeni gümüş tahmini geldi. Dev banka, gümüşün altından daha yüksek performans sergileyeceğini belirtti. 



Altında dalgalı seyir devam ediyor. Yeni yıla hızlı giriş yapan altı son zamanlarda geirlemeye başladı. Dün 2500 liraya yükselenen altını gramı bugün tekrar, 2400'lü seviyelere düştü. Altın gerilerken, gümüş fiyatları ise tersine yükselmeye devam ediyor. Gümüşteki yükseliş yatırımcıların dikkatini çekerken, İsviçre'nin en büyük bankası UBS'den gümüş yorumu geldi. Dev banka, gümüşün altından daha yüksek performans sergileyeceğini açıkladı. 

UBS'DEN GÜMÜŞ TAHMİNİ!

Gümüşte yükseliş tredi devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini araştırırken, UBS stratejistleri, gümüşün yakın vadede altından daha iyi performans göstereceği beklentisinde olduklarını belirtti ve gümüş için tahminlerini yükseltti. 

GÜMÜŞ FİYATLARI YIL SONUNDA NE KADAR OLUR?

BloombergHT'nin haberine göre, İsviçre yatırım bankası, gümüş için 2024 yılsonu fiyat hedefini yüzde 20 artırarak 36 dolara çıkarırken, ortalama fiyat için beklentisini de yüzde 14 artışla 30,5 dolar seviyesine yükseltti.

GÜMÜŞ ALTINI SOLLAYACAK

Stratejistlere göre; yeni gümüş fiyatı beklentilerini, altına kıyasla daha iyi bir performansı yansıttığını söyledi. Altın fiyatlarının arttığı, Fed'in politikayı gevşetmesinin beklendiği ve piyasa arz ve talep temellerinin sıkılaştığı bir ortamda gümüşün göreceli olarak iyi performans gösterecek şekilde iyi konumlandırıldığını düşündüklerini aktardılar.

İsviçreli dev bankadan gümüş için yeni tahmin! Altını sollayıp geçecek! 7 ay sonra tam bu kadar olacak!

GÜMÜŞÜN GRAMI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 6 HAZİRAN 2024 GÜMÜŞ FİYATLAR

6 Haziran 2024 Perşembe gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüşün gramı ne kadar? Bugün gümüş kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 30,30 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 31,108 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 31,83 liradan işlem görüyor.

Kapalıçarşı altın fiyatları: Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları!

22 ayar bilezik ne kadar? Ajda bilezik 22 ayar kaç TL? 5 Haziran Kapalıçarşı bilezik fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön