28 / 04 / 2024

İşyeri anlayışınız değişecek: Ferko Signature!

İşyeri anlayışınız değişecek: Ferko Signature!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature projesi, İstanbul Avrupa yakası Levent bölgesinde inşa ediliyor. Metrekare birim fiyatının 7 bin 500 dolardan başladığı proje, Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...



Ofislerin satış sürecine devam edilen Ferko Signature projesi,  40 bin metrekare satılabilir brüt alana sahip. Ofislerin yüksekliklerinin brüt 4 metrekare olarak belirlendiği proje, 350 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


İkinci bloğunda yer alan ofislerin sadece kiralanacağı  Ferko Signature  nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Levent deniliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 140 metrekare ile 1.722 metrekare arasında değişiyor. 


127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Ferko Signature projesi kapsamında teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede, mekanik ve motorlu açılan teleskopik ve panoromik camlar yer alıyor.


İşyeri anlayışınız değişecek: Ferko Signature!


6 ve 30 katlı 2 bloktan oluşan Ferko Signature fiyatları metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. Proje lokasyon olarak; Levent Metro İstasyonu 50 metre, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı 1 km, 4. Levent 3.5 km uzaklıkta yükseliyor. 


"İşyeri anlayışınız değişecek" sloganıyla ofis satışlarına devam eden Ferko Signature projesi,  Ferko İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


Ferko Signature projesi kapsamında; kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu, concierge hizmetleri, cafe ve restaurant alanları, vale gibi imkanlar mevcut.


Ferko Signature iletişim:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön