13 / 05 / 2024

İTO depremzedelerin konut ihtiyaçları için başlatılan kampanyaya tam destek verdi!

İTO depremzedelerin konut ihtiyaçları için başlatılan kampanyaya tam destek verdi!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, TOBB öncülüğünde deprem bölgesine yönelik başlatılan konut seferberliğine İstanbul iş dünyası olarak katılacaklarının belirterek, “İsteyen bir ev, daire veya oda bedeli kadar bağış yapabilecek” dedi.



İTHALAT RAKAMLARI DÜŞMEK ZORUNDA

İhracatın mart ayında 23,6 milyar dolarla tüm zamanların rekorunu kırdığını belirten Avdagiç şöyle devam etti: “2022’de 250 milyar dolar sınırını aşan toplam ihracatımız, mart sonu itibariyle 256 milyar dolara ulaştı. Bu ivmenin devam etmesi için yatırımlarımızı artırmaya devam etmeliyiz. Son aylarda ithalat da yükseldi. Mart ayı ithalatımız 32,2 milyar dolar oldu. Bu rakamın 6 milyar dolarını enerji ithalatı oluşturuyor. Arzumuz, rekorların ihracatla sınırlı kalması, ithalatta daha yatay bir seyirde olmamız. Yüksek teknolojiye dayalı üretken yatırımları önceleyerek teşviklerimizi artırmalıyız.”


 


 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön