16 / 05 / 2024

Bomonti İ Tower Ofisleri'nde metrekaresi 7 bin dolara!

Bomonti İ Tower Ofisleri'nde metrekaresi 7 bin dolara!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İtower Bomonti

60 metrekareden 800 metrekareye kadar ofis seçeneklerinin bulunduğu Bomonti İ Tower Ofisleri projesinde en yüksek metrekare birim fiyatı 7 bin dolar olarak belirlendi



A+ ofis konseptiyle yapılan ve bu yılın sonunda teslim edilmesi beklenen Bomonti İ Tower Ofisleri projesi, Şişli Bomonti'de yükseliyor.  Fer Yapı ve Sinpaş GYO  ortaklığında inşa edilen İtower Bomonti, Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ tarafından tasarlandı. Peşin alımlarda yüzde 6 oranında indirim yapılan  İtower Bomonti  projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Ofis bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


İ Tower Bomonti projesi Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlantı kuran tünellere, Çağlayan’da yer alan Adalet Sarayı’na ve metro istasyonları oldukça yakın. 


İtower'da 10. katta fitness salonu, 20. katta ise VIP restaurant bulunuyor. 20. kattan itibaren ofisler boğaz manzarasını görüyor. 29 katlı tek blok halinde yapılan İtower Bomonti projesinde IT hizmetleri, copy center, hobi salonu, spor merkezi, arşiv odaları, depolama alanları, donanımlı güvenlik, çarşı, karşılama ve yönlendirme hizmetleri, otopark ve vale parking, concierge hizmetleri, toplantı salonları, VIP lounge, kat bahçeleri, özel yemek salonları, back office bulunuyor.


444 9 337    


http://www.itowerbomonti.com   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön