06 / 05 / 2024

İvana Sert: Çok paramız yok, 3 evimiz var!

İvana Sert: Çok paramız yok, 3 evimiz var!

İşadamı Yurdal Sertin ihanetle suçlayıp 10 milyon TL istediği eşi İvana Sert Bizim çok paramız yok. Benim bildiğim 3 tane evimiz var dedi



İşadamı Yurdal Sertin ihanetle suçlayıp 10 milyon TL istediği eşi İvana Sert Bizim çok paramız yok

Eşi Yurdal Sertin Beni en yakın arkadaşım Hatem Yavuz ile aldattı iddialarıyla zor günler geçiren İvana Sert, boşanma ve mal varlığı paylaşımını anlattı:

-Yurdal, ihanet iftirasını para için yapıyor. (O kadar çok mal varlığınız var mı sorusuna) Öyle sanıldığı gibi çok paramız yok. 3 evimiz var. Metrocityde daire, Çubukluda villa, Bodrumda villa. İnanmıyorsanız gidip tapulara bakın. Benden 10 milyon TL tazminat istiyor ama o kadar paramız yok. Yine de avukatımla bakacağız. Belki hesaplarımızda bilmediğim para ya da mal vardır.

- Yurdal beni en son boşanma davası açtığı gün aradı. Hatemin evine polis gidiyor. Seninle ilgili bir şey çıkarsa hapse gireceksin dedi. En son sözleri buydu. Halbuki o güne kadar her şey normaldi. Biz oğlumla şu an Fethiyedeyiz. Planımız Yurdalla birlikte Bodruma geçmekti. Hatta her telefon açtığında Seni çok seviyorum, ne olur affet diyordu. Ateşle konuşmak istiyordu.

- Sert soyadından ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorum. Yurdalın rahmetli babasını çok seviyordum ve bu yüzden bu soyadı benim için çok büyük, çok önemli. Bu soyadına leke getirmedim. Kendi kurduğum, yarattığım markanın adı İvana Sert. Onun patentini aldım. İş hayatında da hep kullanacağım.

İhaneti ispat edecek yoksa boşanmam

İvana Sert Yurdal bana normal bir boşanma davası açsaydı kabul eder hemen boşanırdım. Ama bu çirkin iddialar karşısında ondan boşanmayı kabul etmiyorum. Bana ya bu iddiaları kanıtlayacak ya da benden özür dileyip Beni affet sana iftira attım, yalan söyledim diyecek. O zaman boşanırım. Çünkü kendimden hiç şüphem yok, yanlış yapan ben değilim dedi.
Vatan


Geri Dön