22 / 05 / 2024

Ivanka Trump, Trump Hotel Collection'u kardeşleriyle yönetiyor!

Ivanka Trump, Trump Hotel Collection'u kardeşleriyle yönetiyor!

Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump Hello dergisine Trump SoHo'da röportaj verdi. Manhattan'da dolunay manzarayı aydınlatırken, kentin en lüks otellerinden Trump SoHo'da, Ivanka Trump'la bir araya geliyoruz...



Manhattan'da dolunay manzarayı aydınlatırken, kentin en lüks otellerinden Trump SoHo'da, Ivanka Trump'la bir araya geliyoruz. İlk çocuğunu kucağına alacak olmanın heyecanını yaşayan Trump'la, emlak kralı babasıyla iş hayatını, birinci yılını kutladığı mutlu evliliğini, yeni mücevher koleksiyonuyla ilgili ayrıntları tüm içtenliğiyle konuştuk. Evliliğinin birinci yılını anlatırken 'Harikaydı' diyen Ivanka Trump, duygularını şöyle dile getiriyor: 'Her şey çok hızlı gelişti. Bunların güzel şeyler olacağına dair işaretler olduğunu düşünüyorum. Profesyonel olarak, kişisel olarak ve özel hayatımızda gerçekten harika deneyimlerimiz oldu.'

Ivanka Trump bir yandan da The Trump Organization'ın yönetim kurulundaki göreviyle, babası Donald Trump ve iki erkek kardeşiyle başarılı bir iş kadını olarak yaşamına devam ediyor. Ivanka aile şirketinde, The Trump Collection adlı otellerinde 32 yaşındaki Donald Jr ve 26 yaşındaki Eric'le birlikte çalışıyor.

Ivanka ve The New York Observer'ın sahibi olan eşi Jared'in oldukça yoğun bir programı var ama her zaman birbirlerine vakit ayırıyorlar. Ivanka'nın son hobisi yemek yapmak; cuma geceleri Jared için özel yemekler hazırlıyor.
İşte Ivanka Trump'ın HELLO'nun sorularına yanıtları.

Ivanka, sen ve eşin Jared'in çok yoğun bir iş programı var. Birlikte zaman geçirmeyi nasıl başarıyorsunuz

Evlilikte birlikte zaman geçirmek, aslında anahtar kelime. Zaman dar olsa bile, birbirini görebilecek bir program hazırlamak, çok önemli. Birbirimize aşık olduğumuz için bunu başarabiliyoruz ve bu yüzden çok mutluyum.

Ofisinizin penceresinden eşinizin ofisini görebiliyorsunuz. Öğle yemeklerinde buluşuyor musunuz

Hayır bunu yapmıyoruz. Bir defasında, öğle yemeğinde aynı restoranda karşılaşmıştık ve ikimiz de çok gerilmiştik. Ama normalde gün içinde buluşmuyoruz.

Bize yeni hobinizden bahseder misiniz

Size kişiliğimle ilgili bir şey söyleyeyim, mükemmeliyetçi bir yapım var. Hatta çılgınlık derecesinde diyebilirim, yemek pişirmekle ilgili de aynı durum söz konusu. Yavaşça başlıyorum ama sonradan gurmelerin neler pişirdiğine kadar tüm ayrıntıları bilip uygular hale geliyorum. şžimdi kendi ritmimi buldum.

Aile kurmayla ilgili planlarınız nedir

İstiyoruz. O ünlü soruyu biz de kendimize sorduk, 'Ne zaman kendimizi hazır hissedeceğiz' ama zamanı gelecektir. (Ivanka bir kaç gün sonra, HELLO'ya bir bebek bekledikleri haberini verdi)

Marc Fisher'la ayakkabı koleksiyonunuz ve çanta koleksiyonunuz için de Mondani'yle birlikte çalıştınız. Bu koleksiyonlar stilinizi yansıtıyor mu

Kendi stilimin bu koleksiyon lara nasıl yansıyacağı benim için çok önemli. Kendim giymeyeceğim bir şeyi asla satmıyorum. Sadece giymek isteyeceğim şeyler tasarlıyorum, Benim giymeyeceğim bir ayakkabı tasarlamam.

Sızın tarzınız nedir

Klasik ve geleneksel. Feminen, şık, este ¬tik ve göze çarpan. İlhamımı 1940'lardan, 50'lerden alıyorum ve bunu koleksiyonuma da yansıtıyorum.

Tasarıma nasıl vakit buluyorsunuz

29 yaşındayım ve çok fazla uykuya ihtiyacım yok. Vaktimi boşu boşuna harcayacak biri olmadığım için, ciddi işlerle uğraştığım için çok mutluyum.

Trump Hotel Collection'ı 2007 yılında kardeşlerinizle birlikte açtınız ve şu an gelecek sene açılacak ikisini de dahil eder ¬
sek beş oteliniz var. Birlikte çalışmak nasıl bir duygu

Üçümüz de çok ilginç ve farklı karakterlere sahibiz. Ben, kadınların sesiyim ve kardeşlerim de erkek dünyasının temsilcileri. Onlarla harika bir işbirliğimiz var. Babamın işlerde parmağının olması, bizim en büyük lüksümüz. Onun içgüdülerini bizdeki gençlik enerjisiyle birleştirdiğini düşünüyorum.

Babanızın ABD Başkam olmasıyla ilgili öneriler var. Ne düşünüyorsunuz

Eğer onu ikna edebilirseniz, çok isterim (gülüyor). Bence, fenomen olur.
Milliyet/Gözde Yörükoğlu


Geri Dön