27 / 04 / 2024

İZKA İnşaat'tan Yeşildere'ye 300 milyonluk yatırım!

İZKA İnşaat'tan Yeşildere'ye 300 milyonluk yatırım!

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Ekonomik sıkıntı dedikodularına inat yatırımlara devam edeceğiz. Merkez Yaşam Konak Projesi başladı” dedi.




İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Ekonomik sıkıntı dedikodularına inat yatırımlara devam edeceğiz. Merkez Yaşam Konak Projesi başladı” dedi.


İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Gültekinler İnşaat ortaklığında 300 milyon lira yatırımla Merkez Yaşam Konak Projesi'ni başlattıklarını söyledi.


Merkez Yaşam Konak'ın, Alsancak ve Konak aksını birbirine bağlayan ana yol noktasında konumlandığını belirten Yeşil, "Aralık ayında inşaatı başlayacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projenin tamamı konut olarak tasarlandı. Zemin kattaki dükkanlar ise hem yol üzerinden geçen kişilerin hem de daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak" dedi.


Yüzde 80'lik prim


Projede ön talep döneminde olduklarını belirten Yeşil, "Yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Bu dönemde projemizden haberdar olmak isteyenler, indirimli fiyatlarımızdan yararlanma şansını yakalayacak. Park Yaşam Mavişehir ve Park Yaşam Ataşehir projelerimiz buna en güzel örnekler...


Bizim projelerimizden daire sahibi olanlar çok kısa bir süre içerisinde yüzde 80 oranında prim elde ederek yatırımlarını kazanca çeviriyor. Ön talep dönemi de bu yüzden alıcılar açısından oldukça karlı ve yararlı.


Daima kazandıran projelere imzamızı atıyoruz.

Bizim amacımız zor bir dönemden geçen ülkemizde kriz ve ekonomik sıkıntı dedikodularına inat, tam güvenimizle yatırımlara hızla devam edeceğiz. Büyüyen Türkiye'nin bir parçası olarak bir katkı ve bir tuğla da biz koymak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Her kat deniz manzaralı


Projede bulunan 1+1 Loft ve 2+1 Loft daireler özel mimari tasarımları ve geniş bahçe terasları ile dikkat çekiyor. İZKA İnşaat Satış Koordinatörü Sedef Dugalı, "Dairelerimiz, her kattan denizi görebiliyor" diye konuştu.


ÖZEL FİYAT VE İNDİRİM


Lansman öncesi özel fiyat ve indirim oranları ile satışa çıkacak olan Merkez Yaşam Konak'da, elektrik, su ve aidat oranları da düşük olacak. Alıcıların yüzde 1 KDV oranı ile de karlı bir yatırıma imza atacaklarını belirten Yeşil, "Yeşildere Caddesi'nde bulunan Merkez Yaşam Konak, İZKA İnşaat ve Gültekinler İnşaat işbirliği ile bölgenin ilk örnek projesi haline gelecek. İzmir'in en değerli arazileri bu firmalar sayesinde yenilenecek" diye konuştu.


Yeni Asır 



Geri Dön