10 / 05 / 2024

İZKA İnşaat yeşildere

İZKA İnşaat yeşildere

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Ekonomik sıkıntı dedikodularına inat yatırımlara devam edeceğiz. Merkez Yaşam Konak Projesi başladı” dedi.

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

Karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor!

Evlerinin konforunda seyahat etmek isteyenler, çözümü tiny house’ların bir diğer alternatifleri olan el yapımı, lüks karavanlarda buluyor.  Ayrıca 20 milyar doları aşan karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

Altınlarını TL'ye çevirenlere destek verilecek!

Altınlarını TL'ye çeviren vatandaşlar için verilecek destekle ilgili tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı 2 metro hattını İBB'ye devretmeyecek iddiası!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapımı süren 37,5 kilometre uzunluğa sahip 9 istasyonlu Gayrettepe Havalimanı ile 31,5 kilometre uzunluğundaki 7 istasyonlu Halkalı- Havalimanı metro hatlarını İBB'ye devretmemek için hazırlık yapıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

İZKA İnşaat yeşildere Haberi

İZKA İnşaat yeşildere


İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Ekonomik sıkıntı dedikodularına inat yatırımlara devam edeceğiz. Merkez Yaşam Konak Projesi başladı” dedi.


İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Gültekinler İnşaat ortaklığında 300 milyon lira yatırımla Merkez Yaşam Konak Projesi'ni başlattıklarını söyledi.


Merkez Yaşam Konak'ın, Alsancak ve Konak aksını birbirine bağlayan ana yol noktasında konumlandığını belirten Yeşil, "Aralık ayında inşaatı başlayacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projenin tamamı konut olarak tasarlandı. Zemin kattaki dükkanlar ise hem yol üzerinden geçen kişilerin hem de daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak" dedi.


Yüzde 80'lik prim


Projede ön talep döneminde olduklarını belirten Yeşil, "Yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Bu dönemde projemizden haberdar olmak isteyenler, indirimli fiyatlarımızdan yararlanma şansını yakalayacak. Park Yaşam Mavişehir ve Park Yaşam Ataşehir projelerimiz...