29 / 04 / 2024

İzmir Mavişehir Modern 2'de satışlar başladı!

İzmir Mavişehir Modern 2'de satışlar başladı!

Gergül İnşaat'ın 126 konutluk Mavişehir Modern projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Aralık 2012'de teslim edilecek projede yer alan konutların fiyatlarında önemli ölçüde indirime gidildi



Gergül İnşaat'ın 126 konutluk Mavişehir Modern projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Aralık 2012'de teslim edilecek projede yer alan konutların fiyatlarında önemli ölçüde indirime gidildi.

Emlak Konut GYO ile İzmirde 316 konutluk Mavişehir Modern projesini gerçekleştiren Gergül İnşaat, yine aynı bölgede 126 konutluk Mavişehir Modern 2nin satışlarına başladı. Nisan ortalarında başlayan satışta yüzde 20lik orana ulaşan firma, çevreci yapısıyla dikkat çekiyor. Yeni bir kampanya da başlatılan Mavişehir Modern 2'de 11 bin 449 metrekarelik arsanın yüzde 80i yeşil alana ayrıldı.
Başlattıkları yeni kampanyanın 10 Mayıs'a kadar süreceğini açıklayan Gergül İnşaat Satış Müdürü Fatih Gültekin, bu çerçevede fiyatlarda indirim yaptıklarını belirterek,  "Örneğin 367 bin TL olan 145 metrekarelik 3+1leri 330 bin TL, 418 bin TL olan 164 metrekarelik 3+1leri 376 bin TL ve fiyatı 567 bin TL olan 189 metrekarelik 4+1lerin tanıtım fiyatı 510 bin TL olarak belirlendi diye konuştu.

İzmirlileri dikkate aldık
Ayrıca, 30 Aralık 2012'de teslim edilecek konutlarda tapu alım - satım harcı başta olmak üzere tüm giderleri fiyatlara dahil ettiklerini vurgulayan Gültekin, projenin özellikleri hakkında şöyle konuştu: "Yedi blok üzerinde yükseliyor. Arazinin yüzde 80'lik bölümünü yeşil, açık ve sosyal alan olarak tasarladık. Altyapı ve güvenlik donanımlarını İzmirlilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdik.  Bulunduğumuz lokasyon da son derece ayrıcalık. Ulaşım rahatlığı, metro istasyonuna 2 dakikalık yürüme mesafesinde olması ve alışveriş merkezlerine yakınlığı yatırım değerini yükselten unsurlar."

'GÜN IŞIĞINA GÖRE TASARLADIK'
Projedeki tasarım anlayışı hakkında da konuşan Fatih Gültekin,  Mavişehir Modern 2'yi peyzajla birebir ilişki kuracak ve gün ışığından maksimum yararlanacak şekilde kurguladıklarını ifade etti. Konutların sadece içinin değil dışını da yaşam alanı görülerek arazinin her metrekaresini değerlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Gültekin, "Projeyi az katlı olarak tasarladık. Sosyal donatıları omşuluk ilişkilerini geliştirebilecek şekilde projelendirmemiz bir diğer özelliğimiz" dedi.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön