02 / 05 / 2024

İzmir Mavişehir Modern projesi yüzde 80 tamamlandı!

İzmir Mavişehir Modern projesi yüzde 80 tamamlandı!

İzmir Mavişehir'de inşa edilen projede yaşamın Aralık 2011'de başlaması planlanıyor. İzmir'in yeni gelişim akslarından biri olarak nitelendirilen Mavişehir'de yeni bir proje daha doğdu



İzmir Mavişehirde inşa edilen projede yaşamın Aralık 2011'de başlaması planlanıyor. İzmir'in yeni gelişim akslarından biri olarak nitelendirilen Mavişehir'de yeni bir proje daha doğdu. Şu anda kaba inşaatının yüzde 80 oranında tamamlandığı Mavişehir Modern isimli projede yaşamın Aralık 2011'de başlaması planlanıyor. Gergül İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje modern mimarisi ve merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin, 20 bin 955 metrekare üzerinde tasarladıkları projenin 10 blokta toplamda 316 daireden oluştuğunu belirterek, ödeme imkanları hakkında konuştu. Gürültü ve karmaşadan uzak ama ulaşım akslarına yakın bir şekilde konumlandırdıkları projede dört tip daire seçeneğinin bulunduğunu, fiyatların da 186 bin TL'den başladığını ifade eden Gültekin,  120 ayı bulan ödeme planları olduğunu kaydetti.
Dairelerin aydınlık ve fonksiyonel bir yaşam alanı yaratmak doğrultusunda projelendirildiğini vurgulayan Gültekin, mutfakların modern ankastre ürünlerle donatılmış olarak teslim edildiğini dile getirdi.

Ulaşım akslarına yakın
Projenin ulaşım akslarına yakınlığına dikkat çeken Gültekin,  İzmir  Çevreyolu ve Metro İstasyonu'na yakın Mavişehir Modern'in aktivite ve alışveriş merkezlerine de yürüyüş mesafesinde olduğunu kaydetti. Projeyi, "Çevredeki yoğun ve yüksek katlı toplu konut projelerinden, kaliteli ve modern mimarisi, işlevsel iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı az katlı yapısı ve peyzajı ile farklılaşıyor" sözleriyle nitelendiren Gültekin, Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdikleri projede yer alan sosyal alanları da şöyle anlattı: "Arsanın yüzde 80'ini yeşil alana ve sosyal donatılara ayırdık. Yürüyüş ve koşu parkurları, spor alanları, açık yüzme havuzları, süs havuzları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

 


Geri Dön