30 / 04 / 2024

İzmir Mavişehir Modern'de 186 bin TL'ye!

İzmir Mavişehir Modern'de 186 bin TL'ye!

İzmir'in en gözde bölgeleri arasında yer alan Mavişehir'de yapımına 5 ay önce başlanan Mavişehir Modern'de yaşamın 31 Aralık 2011'de başlaması planlanıyor



Gergül İnşaat tarafından Mavişehir'de yaşama geçirilen 10 bloktaki toplam 316 dairenin yüzde 60'ı satıldı

İzmir'in en gözde bölgeleri arasında yer alan Mavişehir'de yapımına 5 ay önce başlanan Mavişehir Modern'de yaşamın 31 Aralık 2011'de başlaması planlanıyor. 24 Temmuz 2010'da yapımına başlanan ve kaba inşaat bölümü tamamlanan Mavişehir Modern'de yüzde 60 satış oranına ulaşıldı.

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO konut geliştirme kapsamında, Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin tarafından, 20 bin 955 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mavişehir Modern 10 blok ve 316 daireden oluşuyor.

BUTİK SİTE

Mavişehir Modern Proje Satış Müdürü Fatih Gültekin, 'Mavişehir Modern, Mavişehir'de çevreyolu ve metro istasyonuna yakın, aktivite ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde konumlanması ile çok önemli bir lokasyon avantajına sahip. Sosyal alanların yeşil ve su öğeleriyle bütünleştiği Mavişehir Modern'de açık yüzme havuzları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor. Temel sistemi ve zemin iyileştirmesi projesi Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne hazırlatılan Mavişehir Modern, konut sakinlerine güvenliği site yapısının konforu ile sunuyor' dedi.

(Soldan) Fatih Gültekin, Abdulkadir Gültekin, Aykut Dayı, Dilek Dayı.

YÜKSEK STANDART

Az katlı blok yapıları içinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak farklı metrekarelerde daire tiplerine sahip olan Mavişehir Modern'de, 75.30 ile 89.51 metrekare aralığındaki 1+1 daireler 186 bin TL. Ile 248 bin TL aralığında, 126.42m2'lik 2+1 daireler 285 bin TL ve 298 bin TL, 149.18 m2 ve 159.49 m2 olan 3+1 daireler 372 bin TL ve 398 bin TL, 233.91 m2 'lik 4+1 dubleks daireler ise 598 bin TL fiyatlarıyla, anlaşmalı bankaların uygun kredi oranları ve kişiye özel ödeme planları ile satışa sunuluyor. Mavişehir Modern Proje Satış Müdürü Fatih Gültekin, 'Mavişehir Modern, az katlı bina yaklaşımı ile butik site ortamında, modern teknolojik sistemleri yüksek işçilik kalitesi ile sunarak öne çıkıyor' dedi.

Tüm daire tiplerinin ortak özelliği olarak  İzmir  iklimine uygun olarak tasarlandığını belirten Gültekin şu bilgileri verdi; 'çelik kapılarımız, geniş hol ve vestiyer dolaplarımız, elektrik kumandalı panjurlarımız ve daha birçok yaşam kolaylaştıran planlamalarımızla standartları yükseltiyoruz. Gençler, emekliler, hayata yeni başlayanlar, geniş aileler, yeni bir başlangıç yapanlar, yani herkes için uygun daire seçeneklerimiz mevcut. Satış ve inşaat sürecini eşzamanlı olarak yürütüyoruz. Konut bloklarının hızla yükseliyor olması, teslim tarihinin yakın olması satışlarımıza olumlu şekilde yansımış durumda.'

Sitenin özellikleri

Güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde, sosyal alanların yeşil ve su öğeleriyle bütünleştiği Mavişehir Modern'de açık yüzme havuzları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor. Mavişehir Modern'de, site içi kameralı kontrol ağı ve site ve blok girişleri ile bağlantılı görüntülü intercom sistemi, sığınakları ve jeneratör sistemi mevcut.

Cazip seçenekler

Farklı yaşam biçimi ve ihtiyaçlara yönelik tasarlanan daire seçeneklerinin cazip banka ve mortgage kredileri ile satışa sunulduğunu belirten Mavişehir Modern Proje Satış Müdürü Fatih Gültekin, 'Anlaşmalı bankalarımız, projeye özel dosya masrafsız kredi imkanı ve kişiye özel ödeme planları seçenekleri sunuyor. Konut sahibi olmak isteyenler bütçelerine uygun çok farklı ödeme planlarından yararlanabiliyor. Ayrıca Mavişehir Modern'de daireleri, tapu alım satım işlemleri, yapı kullanma izin belgesi işlemleri, elektrik ve su abonmanlık işlemleri, kat mülkiyetine geçiş işlemleri ve tüm giderleri, DASK karşılanmış olarak teslim ediyoruz' dedi.

ENERJİ TASARRUFU

Projede pay ölçer sistemi kullandıklarını söyleyen Gültekin, 'Pay ölçer sistemi ile istediğimiz kadar ısınıp, ısındığımız kadar ödüyoruz. Pay ölçer sistemi geliştirirken de kademeli sistem kurduk. Kullanıma gore kademeli olarak devreye girecek olan kazanlarla maksimum düzeyde tasarruf elde edeceğiz. Ayrıca kullandığımız rezervuar sistemleri ve banyo armatürleri sayesinde de su tasarrufuna yönelik planlama yapıyoruz. Dış cephe mantolama sistemi ile de binalarımızdaki ısı kaybını minumum düzeye çekmeyi hedefliyoruz. Bahçe alanlarında kullanacağımız solar tip aydınlatmalarımızla da elektrik tasarrufu sağlayarak aidat giderlerini azaltmayı hedefliyoruz' dedi.
Yeni Asır

0232 4441612
www.mavisehirmodern.com


Geri Dön