01 / 05 / 2024

İzmir Otokent'e ikinci bağlantı yolu müjdesi!

İzmir Otokent'e ikinci bağlantı yolu müjdesi!

İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, 2011 yılında İzmir Çevreyolu'ndan Otokent'e yapılan iniş yolunun ardından, şimdi de otoyola giriş için yeni bir bağlantı yolu daha yapılacağının müjdesini verdi




İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, 2011 yılında  İzmir  Çevreyolu'ndan Otokent'e yapılan iniş yolunun ardından, şimdi de otoyola giriş için yeni bir bağlantı yolu daha yapılacağının müjdesini verdi.

İzmir Çevreyolu'nu kullanarak, otokent ve çevredeki işyerlerine gelen vatandaşların, yeniden otoyola çıkıp, Karabağlar'daki Balçova Kavşağı'na gitmek zorunda kalmayacağını söyleyen Demir, "Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Otokent ailesine ve esnafa her konuda yardımcı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya teşekkür ediyoruz" dedi.


Ankara'da ziyaret ettiler 


Başbakan Binali Yıldırım, bakanlığı döneminde İzmir Otokent Galericiler Sitesi'ni ziyaret ederek, Otokent esnafının talebi doğrultusunda İzmir Çevreyolu'ndan Otokent'e ve 6'ncı Sanayi Sitesi'ne iniş için tek yönlü bağlantı yolu yapılması talimatını verdi. Kısa sürede tamamlanan bağlantı yolu esnafın ve bölge halkının sorununu çözdü.

Otokent esnafı bu kez aynı çevre yoluna bir de çıkış için bağlantı yolu yapılmasını istedi. İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Beyam ve İzmir Otokent Yönetim Kurulu Muhasip Üye Ahmet Coşar, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın aracılığı ile Ankara'da Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi.


Sorun çözülüyor 


Ankara'dan müjdeli haberle dönen İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, "'Millete hizmet, memlekete hizmettir' diyen Başbakanımız Binali Yıldırım, 'Hayırlı olsun' diyerek söz konusu çalışmanın başlatılması için talimat verdi. Önümüzdeki dönemde Otokent esnafımız ve bölge halkı özlemle beklediği bağlantı yoluna kavuşacak" diye konuştu.


4 kilometre yol gidiliyordu


İzmir Çevreyolu'ndan inip, İzmir Otokent Galericiler Sitesi'ne her gün binlerce kişinin geldiğini hatırlatan Feyzi Demir, artık Bornova, Karşıyaka, Torbalı, Kemalpaşa, Buca ve Çiğli ilçelerinden gelen vatandaşların ve bölge halkının yeniden çevreyoluna çıkmak için 4 kilometreden fazla yol kat etmesine gerek olmayacağını söyledi. Demir, "Verdiği her sözü tutan Başbakanımız Binali Yıldırım'a Otokent ailesi adına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu konuda bize köprü olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya, Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Kartal'a ve 'Başbakanımız Binali Yıldırım'ın sözü bizim için emirdir' diyen Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.



Yeni Asır




Geri Dön