27 / 04 / 2024

İzmir Selçuk'a yeni garaj yapılıyor!

İzmir Selçuk'a yeni garaj yapılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Selçuk Belediyesi'nden oto terminal yapmak üzere arsa tahsisi talebi Selçuk Belediyesi tarafından kabul edildi. Selçuk'taki yeni garajın 2014 Ocak ayında tamamlanması bekleniyor...



İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Belediyesi tarafından daha önce terminal yapılmak üzere devredilen Aydın yolu üzerindeki arsanın oto terminal yapımına yeterince uygun olmaması nedeniyle Selçuk Belediyesi'nden yeni bir arsa talep etti. 

Bunun üzerine olağanüstü toplanan Selçuk Belediyesi Meclisi  İzmir  yönünde Selçuk İsabey Mahallesi'nde yer alan ve bir bölümü Selçuk Belediyesi'ne bir bölümü İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsadaki hisselerini Selçuk'a yeni bir oto terminal yapılabilmesi için bedelsiz olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devretmeye oy birliği ile karar verdi. Daha önce devredilen alanın da uygulama imar planında oto terminal alanı olarak görünmesi nedeniyle plan tadilatı yapılarak belediye hizmet alanına dönüştürüldükten sonra Selçuk Belediyesi'ne devredilebileceğini söyleyen Başkan Ülgür bu konunun da bir sonraki mecliste gündeme geleceğini ifade etti. 


Ege Taraf


Geri Dön