13 / 05 / 2024

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…



Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”teki genel şartlar ile Resmi Gazete’de yayımlanan asgari 85 puan şartını sağlamaları şartı bulunuyor. T.C. Yaşar Üniversitesi Senatosu’nun 28.12.2021 tarih ve 445 sayılı toplantı kararı gereği, Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi kadrolarına yapılacak atamalarda, adaylarda yabancı dil (İngilizce) 100 (yüz) tam puan üzerinden asgari 65 (altmış beş) puan almış olmak şartı bulunuyor.

Başvuru süresi bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün olarak baz alınıyor. Başvurular Yaşar Üniversitesi, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Üniversite Cad. Ağaçlı Yol No:37-39/35100 Bornova – İZMİR adresine şahsen veya kargo ile yapılması gerekiyor.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İnternet üzerinden başvuru kabul edilmiyor. Kargo ile yapılan başvuruların, son başvuru tarihine kadar İzmir Yaşar Üniversitesi’ne ulaştırılmalı. Belirtilen şartları taşımayan, eksik belgeli ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ile kargodaki gecikmelerde geçersiz sayılacak.

Ayrıntılar için: www.yasar.edu.tr

KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023! İşte kadro dağılımı!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Kent Üniversitesi 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alıyor! 27 Ocak 2023 son tarih!

 


Geri Dön