05 / 05 / 2024

İzmir'de icradan 3 milyon TL'ye satılık 2 ev!

İzmir'de icradan 3 milyon TL'ye satılık 2 ev!

İzmir İli Gaziermir İlçesi'nde bulunan 2 ev, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 19 Kasım 2015 günü 13:20 ile 13:30 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.



İzmir Gaziemir İlçesi'nde yer alan 2 ev, 3 milyon TL bedelle  İzmir  3. İcra Dairesi tarafınca satışa çıkacak.


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Tapu Bilgileri : İzmir ili,Gaziemir ilçesi, Yeşil mah. 54 cilt, 5349 sayfa, 2075 ada, 1 parsel, zemin+1 kat 17 giriş, 9 bağımsız bölüm'de kayıtlı mesken dubleks niteliğindeki taşınmaz


Özellikleri : Dubleks mesken kıymet takdir esnasında açıktır. Dubleks mesken site girişinden sağdaki beşinci dubleks meskendir. Mesken bodrum + zemin kat + 1. Kat olarak projelendirilmiştir. Tasdikli mimari projesinden Bodrum katta spor odası, wc, görevli odası, hol, sauna + duş bölümleri bulunmaktadır. Zemin katta salon, antre, hol, kömürlük, çocuk odası, mutfak ve teraslardan ibarettir. 1. Katta 2 çocuk odası, 1 ebeveyn odası, dolap odası, hol, banyo ve balkonlardan ibarettir. Ancak kıymet takdiri anında bodrum katta sauna + duş bölümü İle görevli odası arasındaki ara bölme duvarı kaldırılarak jakuzi bölümü, sauna bölümü, fıtness bölümü, banyo bölümü ve spor odası bölümünün bakıcı odası, çamaşır odası, yatak odası ve banyo şeklinde düzenlendiği, zemin katta mutfak ile çocuk odası arasındaki ara bölme duvar kaldırılarak mutfağın büyütüldüğü, 1. Katta bulunan odaların her birine banyo ilavesi yapıldığı ve ebeveyn odasıyla dolap odası arasındaki ara bölme duvarı kaldırılarak genişletildiği belirlenmiştir. Zemin katta tüm mahaller terasa açılmaktadır. 1. Katta ebeveyn odası 2 balkonludur. Çocuk odası balkonludur. Bodrum kat ve zemin katta bulunan tüm mahallerin yer döşemesi seramik, ıslak hacimler fayans, 1. Kal yer döşemesi odalar ahşap lambiri, tüm duvarlar kısmen alçı sıva saten boya, kısmen kağıt kaplama, tavalar alçı asma tavan ve kartonpiyerli, pencere doğramaları alüminyum, daire iç kapıları ahşap ve deri karışımı, banyolarda duş teknesi, duşa kabin, klozet, hilton lavabo, merpen basamakları ahşap, alınları mermer, giriş kapısı çelik kapıdır. Dubleks meskenin 4 tarafı yeşil alanlı, korunaklı, otoparklıdır. Dubleks meskenin bulunduğu sitede yüzme havuzu mevcuttur. Dubleks mesken tabandan ısıtmalı ve elektrikli kombilidir. Dubleks mesken zeytin ağaçları ve çam ağaçlarının yoğun olduğu bir bölgede bulunmaktadır. Dubleks mesken havuza cephelidir. Tasdikli mimari projesinden yapı kullanma izin belgesi alınmamıştır. İnşaat ruhsat tarihi 09.08.2011, binanın yaşı 3, yıpranma payı betonarme yapılar için %3'dir. Meskenin kullanma alanı tasdikli mimari projesinden bodrum kat 67m2, zemin kat 122 m2, 1. Kat 122 m2'dir. Toplam 311 m2 alanlıdır. Yapının taban alanı 141.15 m2'dir. Yapının inşaat alanı 438.79 m2'dir. Yapının yol kotu altı sayısı, yapının yol kotu üstü kat sayısı 2'dir. Yapının sınıfı 4 grubu B'dir. Yapının yüksekliği 8.51 m'dir. Site içerisindeki toplam bağımsız bölüm sayısı 12'dir.


Adresi : Yeşil Mahallesi 43/10 Sokak No: 17 Zemin + 1. Kat Dubleks Mesken Gaziemir / İZMİR

Yüzölçümü :311 m2 

Arsa Payı : 1/12

İmar Durumu : İnşaat tarzı İzmir ili Gaziemir İlçesi Yeşil Mahallesinde bulunan tapunun 2075 ada, l nolu parsel sayılı gayrimenkul Y:0.30, Hmax: 1 2.80 m gabarili konut adasına isabet etmekledir. 


Kıymeti :1.500.000,00 TL

KDV Oranı : %18

1. Satış Günü : 19/11/2015 günü 13:20 - 13:30 arası

2. Satış Günü : 16/12/2015 günü 13:20 - 13:30 arası 

Satış Yeri : İzmir Adliyesi Müzayede Salonu



2 NO'LU TAŞINMAZIN

Tapu Bilgileri : İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Yeşil mah. 54 cilt, 5351 sayfa, 2075 ada, 1 parsel, zemin+1 kat, 21 giriş, 11 nolu bağımsız bölümde kayıtlı mesken-dubleks niteliğindeki taşınmaz


Özellikleri : Dubleks mesken site girişinden sağdaki üçüncü dubleks meskendir. Mesken bodrum + zemin kat + I. Kat olarak projelendirilmiştir. Tasdikli mimari projesinden Bodrum katta spor odası, wc, görevli odası, hol, sauna + duş bölümleri bulunmaktadır. Zemin katta salon, antre, hol, kömürlük, çocuk odası, mutfak ve teraslardan ibarettir. I. Katta 2 çocuk odası, 1 ebeveyn odası, dolap odası, hol, banyo ve balkonlardan ibarettir. Ancak kıymet takdir anında bodrum katta sauna + duş bölümü ile görevli odası arasındaki ara bölme duvan kaldırılarak jakuzi bölümü, sauna bölümü, fıtness bölümü, banyo bölümü ve spor odası bölümünün bakıcı odası, çamaşır odası, yatak odası ve banyo şeklinde düzenlendiği, zemin katta mutfak ile çocuk odası arasındaki ara bölme duvar kaldırılarak mutfağın büyütüldüğü, !. Katla bulunan odaların her birine banyo ilavesi yapıldığı ve ebeveyn odasıyla dolap odası arasındaki ara bölme duvarı kaldırılarak genişletildiği belirlenmiştir. Zemin katta tüm mahaller terasa açılmaktadır. 

1. Katta ebeveyn odası 2 balkonludur. Çocuk odası balkonludur. Bodrum kat ve zemin katta bulunan tüm mahallerin yer döşemesi seramik, ıslak hacimler fayans, 1. Kat yer döşemesi odalar ahşap lambiri, tüm duvarlar kısmen alçı sıva saten boya, kısmen kağıt kaplama, tavalar alçı asma tavan ve kartonpiyerli, pencere doğramaları alüminyum, daire iç kapılan ahşap ve deri karışımı, banyolarda duş teknesi, duşa kabin, klozet, hilton lavabo, merpen basamakları ahşap, alınları mermer, giriş kapısı çelik kapıdır. Dubleks meskenin 4 tarafı yeşil alanlı, korunaklı, otoparklıdır. Dubleks meskenin bulunduğu sitede yüzme havuzu mevcuttur. Dubleks mesken tabandan ısıtmalı ve elektrikli kombilidir. Dubleks mesken zeytin ağaçları ve çam ağaçlarının yoğun olduğu bir bölgede bulunmaktadır. Dubleks mesken havuza cephelidir. Tasdikli mimari projesinden yapı kullanma izin belgesi alınmamıştır. İnşaat ruhsat tarihi 09.08.2011, binanın yaşı 3, yıpranma payı betonarme yapılar için %3'dir. Meskenin kullanma alanı tasdikli mimari projesinden bodrum kat 67m2, zemin kat 122 m2, 1. Kat 22 m2'dir. Toplam 311 m2 alanlıdır. Yapının taban alanı 141.15m2'dİr. Yapının inşaat alanı 438.79m2'dir. Yapının yol kotu altı sayısı, yapının yol kotu üstü kat sayısı 2'dir. Yapının sınıfı 4 grubu B'dir. Yapının yüksekliği 8.51 m'dir. Sİte içerisindeki toplam bağımsız bölüm sayısı 12'dir. 


Adresi : Yeşil Mahallesi 43/10 Sokak No:21 Zemin + 1. Kat Dubleks Mesken Gaziemir / İZMİR

Yüzölçümü : 311 m2

Arsa Payı : 1/12

İmar Durumu : İnşaat tarzı İzmir ili Gaziemir İlçesi Yeşil Mahallesinde bulunan tapunun 2075 ada, 1 nolu parsel sayılı gayrimenkul Y:0.30, Hmax: 12.80 m gabarili konut adasına isabet etmektedir. 

Kıymeti : 1.500.000,00 TL

KDV Oranı :%18

1. Satış Günü : 19/11/2015 günü 13:40 - 13:50 arası

2. Satış Günü : 16/12/2015 günü 13:40 - 13:50 arası 

Satış Yeri : İzmir Adliyesi Müzayede Salonu


Satış şartlan :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden. İkinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamım ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu (kesin ve süresiz) vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı İsteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan İddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde İsteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- İş bu satış ilanının "tapuda adresi bulunmayan ve/veya tapuda kayıtlı adreslerinde bulunmayan ve adli tebligatı iade edilen ilgililere de tebligat yerine geçecektir. 

7- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/2019 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


Geri Dön