05 / 05 / 2024

İzmir'de Kasım ayı kampanya ayı!

İzmir'de Kasım ayı kampanya ayı!

Hürriyet Gazetesi Ege eki Mete Tamer Onur'un haberine göre; İzmir gayrimenkul sektörü son dönemde ciddi hareketlilik içinde. Bu durum konut satışlarına da epeyce yansımış durumda...



İzmir gayrimenkul sektörü son dönemde ciddi hareketlilik içinde. Bu durum konut satışlarına da yansımış durumda. TÜİK veıilerine göre 2013'ün üçüncü çeyreğinde İzmir'de gayrimenkul satışları yüzde 6.1 artmış. Temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan dönemde 17 bin 940 konut el değiştirmiş. 


İzmir'de konut üreten firmalar bu hareketliliğin daha da artması adına ha yata geçirdikleri farklı kampanyalarıyla adlarından söz ettiriyor. Aksan Yapının projesi 35. Sokak, 'Kiranız Bizden' kampanyasıyla farklı bir seçenekle dikkat çekiyor. Birinci etabında yaşamın başladığı 35-Sokak'ta. ikinci etaptan konut alıp bu keyfi hemen yaşamaya başlamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor.

 

Kira bizden "Kiranız Bizden" kampanyasıyla ikinci etaptan konut alanlar, evleri tamamlanana kadar, hayallerindeki mahalle yaşamını birinci etapta oturmaya başlayarak hemen gerçekleştiriyor. Üstelik bir yıl boyunca hem kira. hem kredi ödemeyerek aylık bin 500 TL'ye. yıllık toplam 18 bin TL'ye varan tasarruf sağlıyor. İzmir'in gelişen aksında yer alan. Türkiye'nin uluslararası yeşil bina sertifikası BREEAM'e sahip ilk ve tek konut projesi olan 35. Sokak, geleneksel mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini rahatça sürdürülebilecek bir konseptle inşa edildi. 


Kasım sonuna kadar geçerli kampanyada. ayııca 224 bin TL'den başlayan çok özel fiyatlar bulunuyor. 35. Sokak ikinci etapta konut büyüklükleri 81-272 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Top lam 555 konuttan oluşan 35. Sokak, doğası. sosyal donatıları, bahçeli konutları, yalıtım iklimlendirme özellikleı i sayesinde yaz-kış ayrımı olmaksızın heı mevsim kullanım için ideal çözüm sunuyor. 


Mavişehir Modern projeleri kapsamında 3 yıl içinde 3 projesini de erken teslim ederek daire sahiplerini sevindiren Gergül İnşaat, Mavişehir Modern3'ün anahtar teslimlerini gerçekleştiriyor. 'Sözde Değil. Özde Anahtar Teslim' sloganıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen Gergül İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Abdulkadir Gültekin, başarılarının altında iyi bir ekip çalışmasının yattığını vurguladı. Sadece anahtarları değil, yaşamaya hazır konumda daireleri teslim ettiklerini belirten Gültekin, "Mavişehir Modern projeleri kapsamında 3 yılda 720'den fazla aileyi daire sahibi yaptık. Müşterilerimizin yoğun ilgisi ve memnuniyeti bizim de mutluluğumuzu ve enerjimizi artırıyor. Hep daha iyiye ulaşma çabamızla yaptık laıımızın hep bir adım önüne geçerek müşteri terimizin yaşam kalitesini artırmaya, farkımızı ortaya koymaya ve bildiğiniz, duyduğunuz, deneyimlediğiniz Gergül inşaat kalitesini yeni ve farklı projeler geliştirerek müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 


Mete Tamer Onur-İnşaat Dünyası/Hürriyet Gazetesi Ege eki


Geri Dön