29 / 04 / 2024

İzmir'deki depremzede konutlarının 2. etabı için kura çekilişi yapıldı!

İzmir'deki depremzede konutlarının 2. etabı için kura çekilişi yapıldı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için Bayraklı ilçesindeki rezerv alanda hayata geçirilen projede 2. etapta yer alan 267 konut ve 4 iş yerinin sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.



İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde konutları yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için Bayraklı ilçesindeki rezerv alanda hayata geçirilen projede 2. etapta yer alan toplamda 267 konut ve 4 iş yerinin sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Bayraklı Şehir Hastanesi yanında yer alan rezerv alanda 8 etapta toplam 3 bin 657 konut şeklinde planlanan projenin 2. etabının da tamamlanmasıyla konut sahiplerinin belirlenmesi aşamasına geçildi. 

İzmir deki depremzede konutlarının 2. etabı için kura çekilişi yapıldı!

Yine aktarılan detaylara göre, İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde (AFAD) noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi sonucu bu etapta bulunan toplamda 267 konut ve 4 iş yerinin sahipleri belli oldu.

AFAD İzmir İl Müdürü Kartal Muhcı söz konusu rezerv konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte AFAD İzmir İl Müdürü Kartal Muhcı'nın o açıklamaları...


Geri Dön