04 / 05 / 2024

İzmir’e 24,5 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir’e 24,5 milyar liralık yatırım yapıldı!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Hükümetin İzmir’e 11 yılda yaptığı yatırım ve destek miktarı 24,5 milyar lira. Bunun 5 milyar lirası sadece ulaştırma hizmetlerine yapıldı. Listesi de ortada ve kalem kalem belli" dedi




Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti  İzmir  Milletvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e yatırım yapılmadığı yönündeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Hükümetin İzmir’e 11 yılda yaptığı yatırım ve destek miktarı 24,5 milyar lira. Bunun 5 milyar lirası sadece ulaştırma hizmetlerine yapıldı. Listesi de ortada ve kalem kalem belli" dedi.


"Yatırımları görmek mi istiyorsun? İşte her geldiğinde seni bir baştan öteki uca götüren İzmir Çevreyolu orada, işte senin İzmir'e her geliş ve gidişinde ayak bastığın Adnan Menderes Havalimanı orada, işte dünyanın en büyük 10 limanlarından biri olacak Çandarlı Limanı orada, işte İzmir trafiğinin damarlarını açacak Konak Tüneli orada, işte İZBAN orada. Daha sayılacak birçok yatırımı İzmirli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Siz gerçekleri söylemeyin ama İzmirli hemşehrilerim bunu her gün görüyor, yaşıyor"


AA


Geri Dön