08 / 05 / 2024

İzmit Derince köy yolları düzenlendi!

İzmit Derince köy yolları düzenlendi!

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmit İlçe Orman İşletme Deposu ile Derince Terziler grup yollarını modern hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor.



İzmit Orman İşletme Deposu ile Derince Geredeli Tahtalı Terziler grup yolunda gerçekleştirilen çalışmalarda, 26 kilometrelik yol beton, 5 kilometrelik yol asfaltla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi köy yollarını daha modern hale getirmek amacı ile kent genelinde önemli yatırımlar hayata geçiriyor. Bu kapsamda İzmit ve Derince ilçelerini kapsayan 31 köy yolundaki çalışmalar tamamlanmak üzere.


İMALATLATLAR BİTTİ

Bölge halkının da büyük memnuniyetini kazanan yol yapımı çalışmalarında Orman İşletme Deposu ve Terziler arası 26 kilometre beton yol, 28 bin metreküp c30 beton, 36 bin metreküp granüler alt temel yapımı gerçekleştirildi. 20 bin metreküp idareye ait ocak malzemesinin serme sıkıştırması, 3 bin 200 metreküp c16 beton ile hendeklerin betonla kaplanmasının da yapıldığı çalışmada v kanal ve çizgi çalışmaları ise devam ediyor.


Kocaeli Manşet


Geri Dön