19 / 05 / 2024

İzmit Derince yolları düzenlendi

İzmit Derince yolları düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmit İlçe Orman İşletme Deposu ile Derince Terziler grup yollarını modern hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

İzmit Derince'ye Sağlık Parkı inşa edilecek!

Manşet Kocaeli Gazetesi yazarı Cemalettin Öztürk bugünkü yazısında İzmit Derince ilçesinin eksiklerini dile getirdi. İşte Cemalettin Öztürk'ün o yazısı...

Kocaeli Derince Çavuşlu-İshakçılar köy yolları yenilendi!

Kocaeli Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki yol bölümünde altyapı uygulamalarının tamamlanmasının ardından yol yenilenme çalışmaları yapıldı.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

İzmit'te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın çokça yaşandığı Gündoğdu bölgesinde yeni imar yol açma çalışması yapıyor. Yetkililer, önümüzdeki dönemlerde yeni yolların asfalt ya da parke ile kaplanacağını söyledi.

Derince Engin caddesi yenileniyor!

Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.

İzmit’te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Son olarak belediye ekipleri Topçular ve Gündoğdu mahallelerinde yeni imar yolları açarak vatandaşın hizmetine sundu

Derince’de viyadük iki yakayı bir araya getirdi!

Körfez’den Derince ve İzmit’e uzanan alternatif yolun ndevamındaki viyadük, Cımbızdere’nin ikiye böldüğü mahalleyi birleştirdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmit Derince köy yolları düzenlendi!

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmit İlçe Orman İşletme Deposu ile Derince Terziler grup yollarını modern hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor.

Derince Viyadük projesinde sona gelindi!

Derince’de yapımına başlanan viyadük projesi ve 20 metrelik çevre yolunun kalan etapları D 100 Karayolu’na alternatif olarak hem ilçenin trafiğini rahatlatacak hem de İzmit, Derince ve Körfez ilçelerini kuzeyden birbirine bağlayacak

İzmit Kuruçeşme yolları bakımdan geçti!

İzmit Belediyesi ekipleri, mahalle ve sokaklarda bulunan bozulmuş yollara bakım onarım çalışması yaptı. Kuruçeşme’de bulunan 5 sokaktaki bozuk yollar, bin metrekare parke kullanılarak tamir edildi.

İzmit Derince yolları düzenlendi Haberi

İzmit Derince yolları düzenlendi

İzmit Orman İşletme Deposu ile Derince Geredeli Tahtalı Terziler grup yolunda gerçekleştirilen çalışmalarda, 26 kilometrelik yol beton, 5 kilometrelik yol asfaltla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi köy yollarını daha modern hale getirmek amacı ile kent genelinde önemli yatırımlar hayata geçiriyor. Bu kapsamda İzmit ve Derince ilçelerini kapsayan 31 köy yolundaki çalışmalar tamamlanmak üzere.


İMALATLATLAR BİTTİ

Bölge halkının da büyük memnuniyetini kazanan yol yapımı çalışmalarında Orman İşletme Deposu ve Terziler arası 26 kilometre beton yol, 28 bin metreküp c30 beton, 36 bin metreküp granüler alt temel yapımı gerçekleştirildi. 20 bin metreküp idareye ait ocak malzemesinin serme sıkıştırması, 3 bin 200 metreküp c16 beton ile hendeklerin betonla kaplanmasının da yapıldığı çalışmada v kanal ve çizgi çalışmaları ise devam ediyor.


Kocaeli...