28 / 04 / 2024

İzmit Derince'de kamulaştırma kararı alındı!

İzmit Derince'de kamulaştırma kararı alındı!

Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısında bazı bölgeler için kamulaştırma ve bazı iş yerleri için de idari para cezası kesilmesi kararları alındı. Büyükakın başkanlığında yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, genel sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen tarafından kamulaştırma ve idari para cezası kesilmesi kararları alındı. Gölcük Bölge Otoparkı 2 ve 3 projeleri kapsamında kalan parseller ve üzerindeki binaların, Derince Çınarlı Mahallesi Karaahmet Caddesi yol projesi kapsamında kalan bina ve müştemilatların, Yenidoğan Otopark Alanı Projesi kapsamında imar uygulama planlarında otopark alanında kalan 21 80 ada 4 No'lu parselde kamulaştırma kararı alındı. 


2 İŞ YERİNE CEZA

İZAYDAŞ Çöp Fabrikası Koruma Alanı Projesi kapsamında kalan parseller, İzmit Kentsel ve Endüstriyel Su Temin Projesi kapsamında kalan Derince Deniz Mahallesi'nde yer alan 51 ada 94 No'lu parsel, Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde uygulama imar plan paftalarında kentsel park projesi kapsamında kalan 891 ada 10 No'lu parselde kamulaştırma karan alındı. Reklam tabelası sebebiyle 2 iş yerine idari para cezası kesilmesine de karar verildi. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön