12 / 05 / 2024

İZAYDAŞ Çöp Fabrikası Koruma Alanı Projesi

İZAYDAŞ Çöp Fabrikası Koruma Alanı Projesi

Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısında bazı bölgeler için kamulaştırma ve bazı iş yerleri için de idari para cezası kesilmesi kararları alındı. Büyükakın başkanlığında yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

İş yeri sigortası sayesinde fabrikasını 1 ayda yeniden inşa etti! 

Meyso Tarım Fabrikası, 2019'un Mayıs ayında bir yangın sebebiyle kül oldu. Meyso Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Nayır, "Sigorta yaptırmasaydım ailemizin 15-20 yıllık emeği heba olacaktı. Sigorta sayesinde tesisimizi 1 ayda yeniden inşa ettirdik" dedi...

TOGG fabrikasının temel atma zamanı açıklandı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "TOGG fabrikası için ilk hedef Gemlik'te 2020'nin ilk yarısında temel atılıp inşaata başlanması." dedi...

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Kahramanmaraş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık tekstil fabrikası!

Kahramanmaraş İcra Dairesi Müdürlüğü, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi, 5000 ada 17 parselde yer alan tekstil fabrikasını 20 milyon 650 bin 244 TL'ye icradan satıyor...

Merzifon'dan 20.3 milyon TL'ye icradan satılık tüp, oto tank fabrikası!

Merzifon İcra Dairesi, Amasya Merzifon'da tüp, oto tank fabrikasını 20 milyon 275 bin 366 TL'ye icradan satıyor...

Elbistan Şeker Fabrikası alanının imar değişikliği onaylandı!

Kahramanmaraş Elbistan ilçesine bağlı Pınarbaşı ve Çiçek Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Elbistan Şeker Fabrikası alanının imar planı değişikliği onaylandı..

Pınar Süt'ten Şanlıurfa'ya 100 milyonluk fabrika!

Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek.

Oskar Schindler’in fabrikası anıt oluyor!

Bin 200 Yahudi’yi işçi olarak alıp toplama kampına gönderilmesini engelleyen Oskar Schindler’in fabrikası anıt oluyor. O dönem yaşananlar Schindler’in Listesi filmine konu olmuştu.

Üsküp Sky City'nin havalandırma sistemlerini Aironn yapacak!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te 281 bin metrekare alanda yükselen Sky City'nin havalandırma sistemlerini İzmit'te fabrikası bulunan Aironn havalandırma ve klima şirketi yapacak.

İzmit çöp fabrikasının yeri ay sonunda belli olacak!

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP’nin programında sarf edilen sözlere sert cevap verdi. Derben’te canlı bomba yetiştiriliyor açıklamalarına Ceyhan, hemen özür dilemesi gerekiyor dedi.

Körfez Kent Konseyi çöp fabrikasına tepki gösterdi!

Körfez Kent Konseyi yönetimi, yaptığı yazılı bir açıklama ile ilçede kurulmak istenen çöp fabrikası ile ilgili tepkisini dile getirdi.

İZAYDAŞ Çöp Fabrikası Koruma Alanı Projesi Haberi

İZAYDAŞ Çöp Fabrikası Koruma Alanı Projesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, genel sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen tarafından kamulaştırma ve idari para cezası kesilmesi kararları alındı. Gölcük Bölge Otoparkı 2 ve 3 projeleri kapsamında kalan parseller ve üzerindeki binaların, Derince Çınarlı Mahallesi Karaahmet Caddesi yol projesi kapsamında kalan bina ve müştemilatların, Yenidoğan Otopark Alanı Projesi kapsamında imar uygulama planlarında otopark alanında kalan 21 80 ada 4 No'lu parselde kamulaştırma kararı alındı. 


2 İŞ YERİNE CEZA

İZAYDAŞ Çöp Fabrikası Koruma Alanı Projesi kapsamında kalan parseller, İzmit Kentsel ve Endüstriyel Su Temin Projesi kapsamında kalan Derince Deniz Mahallesi'nde yer alan 51 ada 94 No'lu parsel, Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde uygulama imar plan paftalarında kentsel park projesi kapsamında kalan 891 ada 10 No'lu parselde kamulaştırma karan alındı. Reklam...