04 / 05 / 2024

İzocam’ın 2 yeni mobil uygulaması yayında!

İzocam’ın 2 yeni mobil uygulaması yayında!

Yalıtımın ve İzocam’ın tarihini anlatan “İzocam - Yalıtımda 50 Yıl Kitabı” ve İzocam ürünlerinin, güncel ürün bilgileri ile yer aldığı “İzocam Ürünleri Mobil Kataloğu”nun - android ve iOS versiyonlarını Şubat 2016’da yayına alındı.



İzocam’ın 50. yılında yayımlanan, yalıtımın ve İzocam’ın tarihini anlatan “İzocam - Yalıtımda 50 Yıl Kitabı” ve İzocam ürünlerinin, güncel ürün bilgileri ile yer aldığı “İzocam Ürünleri Mobil Kataloğu”nun - android ve iOS versiyonlarını Şubat 2016’da yayına alındı. Her iki bilgi kaynağı da App Store ve Google Play’den kolaylıkla indirilebiliyor.


İzocam mobil ürün kataloğunda detaylı olarak tüm ürünlerin bilgileri yer alıyor. Katalog, android ve iOS versiyonlarda, ürünlerin uygulama alanlarına göre gruplandırıldığı için kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Site içi arama kolaylığı ile kullanıcı dostu navigasyon imkanı sunan yeni uygulamada ürün fotoğrafları ve uygulama fotoğrafları da yer alıyor.  


2015 yılında yayımlanan ve İzocam’ın 50 yıllık yol hikayesini anlatan “İzocam – Yalıtımda 50 Yıl Kitabı” da bu yıl mobil dünya ile buluştu. Doğada yalıtımla başlayan, yalıtımın Dünya’daki ve Türkiye’deki gelişimini, ülke ekonomisine sağladığı katkıyı sunan; İzocam’ın 50 yılını ve 50 yıllık yol arkadaşlarını anlatan referans niteliğindeki bu kitabın da Android ve iOS versiyonları tamamlandı. Uzun süren araştırmalar, kaynak toplama süreci, röportajlar ve arşiv malzemeleri ile hazırlanan bu zengin kitap “İzocam Yalıtımın 50 yılı” ismi ile App Store ve Google Play’den indirilerek rahatça okunabiliyor. 


Geri Dön