17 / 05 / 2024

İzodepo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İzodepo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yalçın tarafından kuruldu.



İzodepo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yalçın tarafından kuruldu.

İzodepo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A) Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İZOLASYON, SOĞUTMA a.Şirket her türlü serin oda, soğuk oda, donmuş oda ve şok odası gibi depolama tesislerinin ve bu tesislerde kullanılan her türlü alet, edevat,  soğuk oda panellerinin ve soğuk oda kapılarının üretilmesi, her türlü kapının üretilmesi, her türlü otomasyon işlerinin üretimi,  montaj ve servis hizmetleri faaliyetleri ile iştigal eder. b.Soğuk oda ve soğuk oda depolarının proje ve uygulamalarını yapmak, bakım onarım ve servis hizmetlerini vermek. c.Her türlü soğutucu dolapların, kabin ve soğutma gruplarının ve bunların yedek parçalarının ve aksamlarının imalatını, ithalatını ve dahili ticaretini yapmak. d.Soğuk hava deposu, soğutma sistemleri ve ilgili makine ve cihazların ve donanımlarının alım satımını, imalatını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön