03 / 05 / 2024

Jack And Jones Ankara Cepa AVM'de yeni mağazasını açıyor!

Jack And Jones Ankara Cepa AVM'de yeni mağazasını açıyor!

21 Mart 2013 Perşembe günü yeni mağazasının kapılarını açacak olan JACK JONES, özgün tarzını, şehirli ve casual giyimden hoşlanan trend sahibi erkeklerin hizmetine sunuyor



21 Mart 2013 Perşembe günü yeni mağazasının kapılarını açacak olan JACK&JONES, özgün tarzını, şehirli ve casual giyimden hoşlanan trend sahibi erkeklerin hizmetine sunuyor. CEPA AVM JACK JONES mağaza açılışında ziyaretçileri özel sürprizler ve fırsatlar bekliyor.


“Low-key” stili ile tüm dünyada erkeklerin beğenisini kazanan JACKJONES, modern detaylar ile geleneksel dikimi birleştiriyor. Şehirli casual giyim, klasik erkek giyimi, off-duty vintage ve gündelik aktif giysiler markanın  dört belirgin çizgisini karakterize ediyor. Üstün işçilik ve mütevazı giyimi JACK JONES ‘u erkek giyiminin uç noktasına yerleştiriyor. Trend jeanler, güncellenmiş klasikler, aktif yaşam giyiminden, yumuşak t-shirtler, kareli gömlekler ve trikolar gibi yüksek kaliteli temel gardırop parçalarına kadar, JACK JONES stili ne olursa olsun modern erkeğin ihtiyaçlarını karşılıyor.


Jack Jones, kendi tarzını yaşamak isteyen özgür erkekleri mağazalarına bekliyor.


Geri Dön