19 / 05 / 2024

Jaguar E-Pace'e Şubat zammı! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar E-Pace'e Şubat zammı! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 fiyatlarını resmen açıkladı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 7 Şubat 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...



Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, konforun E-PACE bireyselliğiyle buluştuğu benzersiz tasarım ve dinamik performansın mükemmel birleşimini sunar. Tonlu dikiş, kontrast dikiş ve cesur renkli deri koltuklarla tarzınızı gösterin. Farklı malzemeleri vardır.

Jaguar E-PACE, benzersiz çeviklik ve sürüş konforu dengesiyle size ilham verecek. Bu aracın kablosuz şarj özelliği, uyumlu akıllı telefonları kablolar veya bağlantı istasyonları olmadan şarj etmenizi sağlar. E-PACE, NanoeTM iyonlaştırma, sürücü ve yolcunun sürüş deneyimini iyileştirir. PURIFY düğmesinin etkinleştirilmesi, özel olarak tasarlanmış bir filtreyi etkinleştirir.

Jaguar E-PACE'in güzel tasarımı, bol bagaj alanı ve birinci sınıf iç alan sunar. Geniş torpido gözü ve derin ön cepler en önemli eşyaları elinizin altında tutarken, geniş bagaj uzun yolculuklar için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. 

Yeni suya ve darbeye dayanıklı aksesuar/isteğe bağlı işlev düğmesi 3, aracın kilidini açmanıza, kilitlemenize ve çalıştırmanıza olanak tanır. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlıyor olursanız olun, artık geleneksel anahtarlara ihtiyaç yoktur. 

İsteğe bağlı Hareketli göstergeli Pixel LED ışıkları. Uyarlanabilir farlar, karşıdan gelen sürücülerin gözlerinin kamaşmaması için ışık huzmesini otomatik olarak bölerek karanlıkta görüşü iyileştirir. Jaguar E-PACE, şehirlerde gezinmeyi ve park etmeyi kolaylaştıran ve otoyolda daha eğlenceli hale getiren sürücü yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır. 

Peki, Jaguar E‑PACE fiyatları ne kadar? Jaguar E‑PACE kaç TL? İşte 7 Şubat 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...


Geri Dön