24 / 07 / 2024

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE,`e 157 bin liraya varan zam yapıldı. İşte 21 Kasım 2022 Jaguar I-Pace fiyat listesi...




Dünyada Yılın Otomobili, Yılın Tasarımı ve Yılın En Çevreci Otomobili ödüllerinin sahibi; Jaguar I-Pace`e 157 bin liraya varan zam uygulandı. 

Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE, EV geleneğine meydan okuyor. Şu anda en popüler modellerden biri olarak kabul ediliyor. FIA Formula E Racing teknolojisini modern İngiliz tasarımıyla birleştiren Jaguar genlerinden doğan şık, aerodinamik ve heybetli bir model.

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, Jaguar'ın geleneksel spor otomobili ile lüks işçiliği arasındaki dengeyi yeniden tanımlıyor ve şık entegre teknolojiye sahip ferah bir iç mekan sunuyor.

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

İç kısımdaki birinci sınıf el yapımı ayrıntılar, kabinin lüks hissini artırıyor. Zengin ve güçlü kaplamalar sizi sararken, çift kontrast dikiş lüks ve sofistike bir görünüm yaratır. Beyaz aydınlatma, geceleri şık detayları vurgular.

Sessiz bir motor gövdesi ve rüzgar sesini bastıran keskin bir dış tasarım ile dış dünya ile son derece sessiz olan sessiz bir iç mekanın keyfini çıkarın.

Jaguar I-PACE'in tamamen elektrikli mimarisi, Jaguar Tasarım Ekibinin lüks işçiliği, geniş iç mekanı ve araç depolama kapasitesinin bir birleşimidir.

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Konfor ve ergonomi, alan kadar önemlidir. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, çeşitli malzeme ve renk kombinasyonlarına sahip spor veya performans koltuklarıyla bu kriterlerin her ikisini de karşılar.

Sıfır emisyon avantajlarıyla Jaguar'ın nefes kesen performansını gönül rahatlığıyla deneyimleyin. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, WLTP döngüsüne dayalı olarak 470 km menzil sunar. Menzil Hesaplayıcımızla gerçek menzilinizi hesaplayarak EV'nizin menzilini nasıl en üst düzeye çıkaracağınız hakkında öğrenin.

Arabanızı evde tamamen şarj etmenin en iyi yolu, gece boyunca fişe takılı bırakmaktır. Siz dinlenirken Jaguar I-PACE'iniz yeniden şarj olur ve ertesi sabaha hazır olur. Gerekirse hızlı şarj, ev dışında da kullanılabilir.

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE'in 90 kWh pili, yüksek enerji yoğunluklu bir lityum iyon pilden oluşur. Tasarımı ve son teknoloji termal yönetim sistemi, uzun ömrü ve sürekli maksimum performansı destekler.

Sürücü odaklı Jaguar I‑PACE, elektrik motoru ve mükemmele yakın ağırlık dağılımı sayesinde 696 Nm anlık torkla bir spor otomobilden bekleyeceğiniz çeviklik düzeyini sunar. Pivi Pro1 haber/eğlence sistemimiz, akıllı telefonunuzla aynı düzeyde sezgisel kullanım sunar ve size tüm önemli haber/eğlence bilgilerini bir bakışta verir.

Optimum güvenlik için geliştirildi. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, sizi ve yolcularınızı güvende tutmak için sürücü yardımı özellikleriyle doludur.

Peki, Jaguar I-Pace fiyatları ne kadar? Jaguar I-Pace kaç TL? İşte 21 Kasım 2022 Jaguar I-Pace fiyat listesi...


Geri Dön