15 / 05 / 2024

Jandarma promosyonları güncelleniyor! 2023 Jandarma promosyonları ne kadar?

Jandarma promosyonları güncelleniyor! 2023 Jandarma promosyonları ne kadar?

Jandarma personelinin promosyonlarının ne zaman güncelleneceği ve ödemesinin ne kadar olacağı araştırılıyor. İşte 2023 Jandarma promosyonlarına dair detaylar!



JGK PROSMOYON ANLAŞMASI NE ZAMAN 2023?

Jandarma personelinin banka maaş anlaşmalarının şubat ayında biteceği ve yeni sözleşmenin mart ayı içinde başlayacağı belirtildi. Ama bu konuya dair net bir bilgi verilmedi. Detaylı bilgiler geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

JANDARMA PROMOSYONU NE KADAR KAÇ TL OLACAK?

İçişleri'ne bağlı jandarmanın 2023 yılındaki promosyon hakkında 3 aylık peşin promosyon isteklerinin olduğu öğrenildi. JGK promosyon ödemesi için sosyal medya üzerinden talep edilen rakam da 30 bin TL iken, 27 bin TL gibi bir ödeme beklendiği açıklandı. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

TSK PROMOSYON ÖDEMELERİ NETLEŞTİ

MSB personellerine 26 bin liralık promosyon için imzalar atıldı. Milli Savunma Bakanlığı Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Maaş ödemelerinde bankacılık hizmetleri ve personele ödenecek promosyon için de Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O ile 1 Ocak 2023 ile 31 Aralık 2025 tarihleri arasında uygulanmak için protokol imzalandı. Protokol çerçevede personele 3 yıl için tek sefer olacak şekilde 26 bin TL toplu promosyon tutarı Ocak 2023 maaş ücretlerinin yatırılmasını müteakip ödenecektir.”

2023 Astsubay Maaşı Nedir?

4 yıllık fakülteden mezun olan astsubaylar subay rütbesine sahip olduklarında albay rütbesine kadar yükselebilme olanağına sahiptirler. Astsubayların maaşı 2023 yılında çalıştıkları görev yeri, kıdem, derecelerine ve rütbeye göre değişmektedir. Astsubay maaşları 13 bin TL ile 17 bin TL civarındadır.

2023 Hava Astsubay Maaşı Ne Kadar?

Hava astsubayların maaşları 14 bin TL'den başlayarak, 19 bin TL'ye kadar kıdem, derecelerine, görev yerlerine göre de yükselebilme imkanları bulunmaktadır.

2023 Deniz Astsubay Maaşı Ne Kadar?

Deniz astsubay maaşları hava astsubay maaşları da 14 bin TL'den başlayıp 19 bin TL'ye kadar çıkabilmektedir. Bu artışın nedenleri arasında derecesi, rütbesi, kıdemi ve görevde bulunduğu bölge yer alır.

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır?

Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne olur? Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön