11 / 05 / 2024

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 



 Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

JSGA 2023 başvuru nasıl ve nereden yapılacak?

JSGA için başvurular http://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinden alınacak. E-Devlet kapısı aracılığıyla da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden de yapılabilecektir. İnternet dışında yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvurular 03 Temmuz 2023 ve 25 Temmuz 2023 tarihleri arasında sona erecektir. 

'Başvuru Kılavuzu' tamamen okunduktan ve onaylandıktan sonra başvurusu yapılacaktır.  Kılavuzun okunmaması durumunda yaşanan mağduriyetler adayların sorumluluğu üzerindedir.  PTS'ye erişim için, kullanıcılar e-Devlet kapısı aracılığıyla e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birini kullanarak giriş yapabileceklerdir.

PTS'ye giriş yapıldıktan sonra 'Profil Bilgileri' kısmındaki MERNİS'ten kimlik bilgileri güncellenebilecektir. Ardından adres ve iletişim bilgileri girilecektir. İkamet adresinin doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi gerekmektedir. SMS ile bilgilerin aktarılabilmesi için cep telefonu bilgisinin de girilmesi gerekmektedir. Diğer yönergelerin de takip edilerek dikkatli şekilde tamamlanması gerekecektir. JSGA'ya başvuru yapmak isteyenler http://vatandas.jandarma.gov.tr/ptm/giris adresini ziyaret edebilirler.

İŞKUR İlanlarından Hangi İllerde İş Fırsatları Var? Jandarma Astsubay Alımı da Dahil!

Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 770 personel alımı yapılacak! Subay ve astsubay olmak isteyenler hemen başvursun!

Jandarma Genel Komutanlığı 500 sözleşmeli uzman erbaş alıyor! Başvurular resmen başladı! Aman kaçırmayın! 


Geri Dön