04 / 10 / 2024

Japon Evler'de Kılıç İnşaat'tan 135 bin TL'ye!

Japon Evler'de Kılıç İnşaat'tan 135 bin TL'ye!

Türk-Japon sentezlerinin bir araya getirildiği Japon Evleri Haliç projesinde satışı süren home ofislerin fiyatları 135 bin TL’den başlıyor…




Haliç’te inşa edilen ve zemin + 7 katlı tek bloktan meydana gelen Japon Evler projesinde toplam 41 home ofis daire ve 7 dükkan bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 4 bin TL olduğu Japon Evler projesinde her katta 12 konut bulunuyor.

Kılıç İnşaat tarafından en son deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen Japon Evleri’nde, teslimlerin 16 ay sonra yapılması planlanıyor.

Japon Evler’de home ofislerin alanları 25 ile 99 metrekare arasında değişiyor. Satışı süren en küçük home ofis ise 34 metrekare. Fiyatlar 135 bin TL’den başlıyor… Ödemeler peşin olarak yapılıyor.

Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı Japon Evler Haliç projesi toplam 600 metrekare alana kuruluyor. Japon Evler projesi fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip durumda olacak.

Temel çukurunda mini kazık, ankrajlı perde ve pasif ankrajlı perde imalatları iksa projesine uygun olarak yapılacak. Japon Evler’de salon ve odalar laminat parke yapılacak. Banyolar, Dükkan ve depo döşemelerinde Toprak, Çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf istenen renk, desen ve bordürlü seramik olacak. Haliç Japon Evleri’nde kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik Şartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacak. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik Şartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacak.

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön