27 / 04 / 2024

Jeep Avenger artık Türkiye yollarında! İşte  lansmana özel satış fiyatı

Jeep Avenger artık Türkiye yollarında! İşte  lansmana özel satış fiyatı

Jeep bu hafta Jeep Avenger'ı Türkiye'de ön satışa çıkardı. Peki, elektrikli Jeep Avanger ne kadardan satışa sunuldu? İşte merak edilen o özellikleri...



Jeep'ten yapılan bu hafta yapılan açıklamaya göre, Jeep markasının tamamen elektrikli ilk modeli olan Avenger, en üst donanım paketi Summit ile online.jeep.com.tr satış kanalından Türkiye'de ön satışa sunuldu. Satışa sunulan ilk 150 araç 15 dakika içinde tükendi. Ön satış ekim ayı sonuna kadar devam ediyor.

KASIM AYINDA YOLLARDA OLACAK
Avenger, markanın 2030'a kadar tamamen elektrikli araçlardan oluşacak ürün gamının amiral gemisi olacak. Avenger, kasım ayında Türkiye yollarıyla beuluşuyor.

ELEKTRİKLİ JEEP AVENGER SATIŞ FİYATI NE KADAR?
Jeep online satış kanalı üzerinden, lansmana özel 1 milyon 559 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışa sunulan Avenger, İstanbul, Ankara, İzmit, İzmir, Antalya ve Konya'daki showroomlarda sergileniyor.

ŞARJ SÜRELERİ
Açıklamaya göre Stellantis'in yeni nesil güç aktarma sistemiyle donatılan Jeep Avenger, WLTP döngüsünde 400 kilometre, şehir içinde ise 550 kilometreye varan menzil sunuyor. Avenger, 115 kW (156 beygir) güç ve 260 Nm tork üreten 400 voltluk elektrik motoru ile yeni 54 kWh bataryaya sahip. Açıklamada "Hızlı şarj noktalarında DC 100 kW Mod 4 kablo ile 30 kilometre sürüş menzili için 3 dakikada şarj oluyor. Bataryalar yüzde 20'den yüzde 80'e sadece 24 dakikalık sürede şarj edilebiliyor" deniliyor.

6 SÜRÜŞ MODU
Yine açıklamaya göre Avenger, standart olarak Selec-Terrain ve Eğim İniş Kontrolü ile donatılan ilk önden çekişli Jeep aracı olma özelliğine sahip. Selec-Terrain, günlük sürüş için 'Normal', yüksek verimlilik ve menzili artırmak için 'Eko', otoyol ve asfalt sürüşünde gelişmiş sürüş keyfi için 'Sport', kaygan zeminlerde maksimum çekiş için 'Snow' (Kar), toprak zeminde gelişmiş sürüş kontrolü için 'Mud' (Çamur) ve 'Sand' (Kum) olmak üzere altı sürüş modunu kullanıma sunuyor.

ÖZELLİKLER
Jeep Avenger serisinin en üst donanım seviyesi olan Summit versiyonu, sürücü destek, yeni nesil bilgi-eğlence sistemleriyle donatıldı. 6 yönlü manuel sürücü koltuğu ile 4 yönlü manuel yolcu koltuğuna sahip.

Açıklamaya göre "Elmas kesim 18 inçlik alaşım jantlar, full LED farlar, 360 derece Ön-Arka Koruma Plakaları ve drone açısı ile 180 derece geri-görüş kamerası, adaptif cruise kontrol, ikinci seviye otonom sürüş destek sistemi, trafik işareti algılama sistemi, otonom acil fren desteği, yokuş iniş kontrolü, kör nokta uyarı sistemi" gibi özelliklere sahip.


Geri Dön