28 / 04 / 2024

Jolly Tur Ege Üniversitesi içerisinde iki yeni ofis açtı!

Jolly Tur Ege Üniversitesi içerisinde iki yeni ofis açtı!

Jolly Tur, büyümeye devam ediyor. Üntaş A.Ş. Güçlendirme Vakfı işbirliği ile İzmir Ege Üniversitesi kampusünde geçtiğimiz günlerde iki ofis birden açan firma, bu ofislerde öğrenci ve akademisyenlere özel organizasyonları satışa sunacak




Türkiye'de 600'ü aşkın satış noktası ve 3 bin 500 personeli ile hizmet veren Jolly Tur, büyümeye devam ediyor. Üntaş A.Ş. Güçlendirme Vakfı işbirliği ile  İzmir  Ege Üniversitesi kampusünde geçtiğimiz günlerde iki ofis birden açan firma, bu ofislerde öğrenci ve akademisyenlere özel organizasyonları satışa sunacak. Jolly Tur'un Ege Üniversitesi içerisindeki iki yeni ofisinin açılışına Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ve Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan'ın yanı sıra ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Üntaş A.Ş. Genel Müdürü Davut Tan ile akademisyenler ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 

27 yılı aşkın tecrübesi ile dünyada 70 rotada 135 destinasyon seçeneğini misafirleriyle buluşturan Jolly Tur'un sunduğu kaliteli hizmeti, satış ve satış sonrasında uyguladığı müşteri memnuniyeti yönetimi ile sektörün öncü kuruluşlarından biri olduğunu dile getiren Mete Vardar, "Ofislerimizde öğrencilere ve akademisyenlere yönelik özel organizasyon hizmeti vereceğiz. Kampüs tarafında konumlanan ofiste öğrencilere hitap eden gençlik festivalleri, kültür turları gibi seçenekler sunulacak. Hastane tarafında yer alacak ofiste ise akademisyenlere kongre, seminer gibi organizasyonlarda çözüm ortağı olunacak" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön