04 / 05 / 2024

Jolly Tur'la tatil bedelleri cep telefonuyla ödenecek!

 Jolly Tur'la tatil bedelleri cep telefonuyla ödenecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur teknolojik alanda yaptığı yatırım ve geliştirmelerle müşterilerine kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Jolly Tur müşterileri kısa bir süre sonra seçtikleri tatilin bedelini cep telefonu numarası ile kolayca ödeyebil



Turkcell’in sunduğu ’’Turkcell Cüzdan’’ uygulamasını kullananlar tatilini, www.jollytur.com ‘dan kredi kartı dışında cep telefonu numarasıyla da alabilecek. Jolly Tur’un Türkiye genelindeki 600 satış ofisinde de yine cep telefonu numarası ile seçilen tatilin parası kolay ve güvenli bir şekilde ödenebilecek.

 

Turkcell Cüzdan, gerçek bir cüzdandan farksız. Kullanıcılar cüzdanlarını dilerlerse yükleyebilecekleri nakit parayla dilerlerse de cüzdanlarına ekleyebilecekleri kartlarla kullanmaya başlayabiliyorlar. Bu uygulamadan yararlanmak için banka müşterisi olmak ya da kredi kartı sahibi olmak gerekmiyor. Turkcell Cüzdan’a para yüklemek için Garanti Paramatikleri ya da Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) kullanılabiliyor. Turkcell Cüzdan’a ilk etapta Akbank, Garanti Bankası kartları ile Denizbank, ve Yapı Kredi Bankası’nın Mastercard / Maestro logolu temassız kartları eklenebiliyor. TİM’lerde satılan Cep-T Paracard veya Cep-T Neo ön ödemeli kartlarını da Cüzdan’a tanımlayarak kullanmak mümkün. 


Uygulama çok yakında www.jollytur.com  ve Jolly Tur ofislerinde hayata geçecek.




Geri Dön