18 / 05 / 2024

Turkcell Cüzdan

Turkcell Cüzdan

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur teknolojik alanda yaptığı yatırım ve geliştirmelerle müşterilerine kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Jolly Tur müşterileri kısa bir süre sonra seçtikleri tatilin bedelini cep telefonu numarası ile kolayca ödeyebil

1 TL, 50 kuruş, 25 kuruş ve 5 kuruşu olanlar dikkat! 14 yıl sonra bir ilk

Enflasyon ve dolar kuru rekora giderken Türk Lirası değer kaybetti. Cüzdanında, cebinde 50, 25, 5 kuruş ve 1 TL'si olanlar darphane yeni madeni para kararı açıkladı. Bozuk parası olanlar dikkat! İşte detaylar...

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bastırılan hatıralık bir liralıklar şu an yüksek değere ulaştı. Darphane tarafından bastırılan bu paranın değeri herkesi şaşırttı. 

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları belirsizlik içinde dalgalanmaya devam ediyor. Analistler, seçim sonrasında altın fiyatlarında yükseliş beklentisi taşıyor. İşte ayrıntılar...

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 

BİM'de 5 kilogram yoğurtun fiyatı 99 TL'ye düştü! Bu indirimi duyan cüzdanını alıp BİM'e koşacak!

BİM market, her hafta müşterilerine yeni ürünlerle birlikte cazip indirimler sunmaya devam ediyor. Bu haftanın indirimli ürünleri de merakla bekleniyor.

Anneler günü hediyeniz Philips'ten! Anneniz bu hediyeye bayılacak! İşte Philips 17 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerLife GC2994/20 2400 W Buharlı Ütü, Anneler gününe sayılı günler kala indirimi ve hediyesiyle birlikte tüketicisinin karşısına çıktı. Kampanyaya göre Philips GC-2994/20 Ütü alana Divarese cüzdan hediye. İşte detaylar.. 

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Philips azur buharlı ütü alana cüzdan hediye! Bu hediye kampanyası kaçmaz! İşte Philips 9 Mart 2023 fiyat listesi

Philips GC4552 Buharlı Ütü Divarese Cüzdan hediyesiyle birlikte Hepsi burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki hediyeli Philips buharlı ütü ne kadara satılıyor? 

Turkcell Cüzdan Haberi

Turkcell Cüzdan

Turkcell’in sunduğu ’’Turkcell Cüzdan’’ uygulamasını kullananlar tatilini, www.jollytur.com ‘dan kredi kartı dışında cep telefonu numarasıyla da alabilecek. Jolly Tur’un Türkiye genelindeki 600 satış ofisinde de yine cep telefonu numarası ile seçilen tatilin parası kolay ve güvenli bir şekilde ödenebilecek.

Turkcell Cüzdan, gerçek bir cüzdandan farksız. Kullanıcılar cüzdanlarını dilerlerse yükleyebilecekleri nakit parayla dilerlerse de cüzdanlarına ekleyebilecekleri kartlarla kullanmaya başlayabiliyorlar. Bu uygulamadan yararlanmak için banka müşterisi olmak ya da kredi kartı sahibi olmak gerekmiyor. Turkcell Cüzdan’a para yüklemek için Garanti Paramatikleri ya da Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) kullanılabiliyor. Turkcell Cüzdan’a ilk etapta Akbank, Garanti Bankası kartları ile Denizbank, ve Yapı Kredi Bankası’nın Mastercard / Maestro logolu temassız kartları eklenebiliyor. TİM’lerde satılan Cep-T Paracard veya Cep-T Neo ön ödemeli kartlarını da Cüzdan’a tanımlayarak...