28 / 04 / 2024

Jumbo'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim! Çatal-Bıçak takımı, çaydanlık, tencere, bardak...

Jumbo'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim! Çatal-Bıçak takımı, çaydanlık, tencere, bardak...

Anneler Günü'nde Jumbo adlı mağaza müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Bu özel fırsat kapsamında müşterilere yüzde 50 indirim sunulacak. Bu indirim, birçok üründe geçerli olacak? Peki Jumbo'nun indirimli ürünleri ve güncel fiyat listesi...



Anneler Günü, dünya genelinde her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır. Bu özel günde, annelerimize minnettarlığımızı göstermek için birçok farklı yoldan faydalanabiliriz. Jumbo mağazası da bu özel gün için farklı ürünler sunarak, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor.

Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı, Jumbo mağazalarındaki birçok farklı kategorideki ürünleri kapsıyor. Bu indirim fırsatından yararlanmak isteyen müşteriler, mağazalarda veya online olarak sipariş verebilirler. Mağaza içerisindeki ürünlerin yanı sıra, online mağaza üzerinden satın alınacak ürünlerde de yüzde 50 indirim uygulanacak.

Annelerimize minnettarlığımızı göstermenin en güzel yolu, onların mutlu olmalarını sağlamaktır. Jumbo mağazasının Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı, annenize hediye almak isteyenler için harika bir seçenek olabilir.

Peki Jumbo'da hangi ürünler indirimde ve fiyatları ne kadar? İşte Jumbo'nun Anneler Günü'ne özel indirimli ürünleri ve fiyat listesi...


Geri Dön