28 / 04 / 2024

Kaan Borucuoğlu kim?

Kaan Borucuoğlu kim?

Projebeyaz International Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu, inşaat sektöründe bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? İşte yaklaşık 16 yılını gayrimenkul sektöründe tamamlayan Kaan Borucuoğlu...



Kaan Borucuoğlu kimdir?

Kaan Borucuoğlu, 07 Eylül 1968 Edirne doğumlu. 1988 yılı Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu olan Kaan Borucuoğlu bugün Projebeyaz International Yönetim Kurulu Üyesi.


Mayıs 2013’te Tahincioğlu Gayrimenkul’den transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu, 01 Kasım 2011– 30 Nisan 2013 tarihleri arasında Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat'ta çalıştı. Tahincioğlu Gayrimenkul'de şirketin geliştirmekte olduğu Palladium Tower, Nidakule Göztepe ve Nidakule Levent projelerinin satış ve pazarlanması ile ilgili tüm faaliyetlerde bulundu: CRM altyapsının oluşturulması, Satış ekibinin kurulması, Fiyatlama Çalışmaları.


Kaan Borucuoğlu, 01 Mayıs 2011– 30 Ekim 2011 tarihleri arasında ise Fer Yapı'da hizmet verdi. Borucuoğlu Fer Yapı'da şirket geliştirmekte olduğu İstwest projesinin satış ekibinin kurulması ve eğitimi; Rakip Pazar analizlerinin yapılması; Fiyatlama çalışmaları; Şerefiye çalışmalarının yapılması; Lansman hazırlıkları; Müşteri veri tabanının oluşturulması gibi görevleri üstlendi.


01 Haziran 2010 ile 23 Nisan 2011 tarihleri arasında ise Bodrum'da Artev Global İnşaat ve Tur. A.Ş.'de çalışan Borucuoğlu, burada Yurt Dışı Satış Organizasyonunun yeniden yapılandırılarak, özellikle gelişen pazarlar olan Rusya Fedarasyonu ve bağlı olan ülkeler, çevresinde yer alan Azerbeycan ve Kazakistan gibi bölgelerde acenta ağlarının kurulması, Britanya adası ve Avrupada yeni satış ağlarının oluşturulması gibi görevlerde bulundu.


Çalışılan Projeler :

-Flamingo Golf & Country Club-Bodrum

-Royal Heights – Bodrum

-Turquaz Residence – Bodrum

-Lake Side – Bodrum

-Kuşadası Golf & Country Club – Kuşadası

-Apallonium Village – Didim

-Iassos- 1 & 2 - Milas


İş hayatında Öz Yazıcı İnşaat ile de çalışan Kaan Borucuoğlu, burada 15 Şubat 2009 – 14 Nisan 2010 tarihleri arasında Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Yapılmakta olan Nish Adalar projesinin satış ve pazarlanmasına yönelik her türlü organizasyonu sağlamak ve geliştirmek; 

CRM program alt yapısı destekli, müşteri memnuniyeti esasına dayalı bir çalışma ortamı yaratarak, aktif ve dinamik bir kadro organizasyonu kurmak; Projenin hedeflenen süre içinde satışına yönelik gerekli tüm PR, reklam ve medya satın alma faaliyetlerini koordine etmek; Sözleşme, Yönetim Planı, Teknik Şartname, Prim ve Personel Yönetmeliği gibi tüm satış departmanını ilgilendiren dökümanların hazırlanması; Medya planlaması ve satış aktivitelerinin planlanması; Rakip proje analizi ve satış fiyat listelerinin oluşturulması, şerefiyelendirme yapılması gibi faaliyetlerde bulundu.


01 Ekim 2007 – 15 Şubat 2009 tarihleri arasında Cer Yapı Gayrimenkul'de çalıştı. Burada da, yapılmakta olan GALATOWN - Bayramoğlu projesinin satış ve pazarlanmasına yönelik her türlü organizasyonu sağlamak ve geliştirmek; CRM program alt yapısı destekli, müşteri memnuniyeti esasına dayalı bir çalışma ortamı yaratarak, aktif ve dinamik bir kadro organizasyonu kurmak; Projenin hedeflenen süre içinde satışına yönelik gerekli tüm PR, reklam ve medya satın alma faaliyetlerini koordine etmek gibi görevlerde bulundu.


ODC İnşaat'ta 01 Nisan 2002- 15 Eylül 2007 tarihleri arasında Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışan Kaan Borucuoğlu, Ömerli Park Villaları 1. nci ve 2 nci Etap projelerinin satış ve pazarlanmasına yönelik her türlü hukuki, teknik ve idari alt yapının kurulması; Reklam ve PR şirket anlaşmaları ve bu firmalar ile ODC arasında her türlü organizasyonu sağlamak; Projenin best-use çalışmalarını yürütmek ve bölge analizi yapmak gibi görevleri vardı.


01 Ağustos 2000- 28 Kasım 2001 tarihleri arasında Uzel İnşaat'ta görev alan Kaan Borucuoğlu, Sinanoba – Sinan Villa Projesinin satış ve pazarlanmasıyla ile ilgili her türlü çalışmaların yürütülmesi; Reklam ve PR şirketleriyle ile koordinasyonun sağlanması; Kurumsal WEB Sayfasının hazırlanması ile ilgili koordinasyonun yürütülmesi; ABD menşeli Century21 markasının Türkiye’de yapılanması öncesi tüm operasyonel işlerin hazır hale getirilmesi ve planlanması ile ilgili tüm işler ile ilgileniyordu.


Önceki İşleri :

Balkaner Holding – Yurt Gayrimenkul – Satışe Pazarlama Müdürü 

Projeler : Çamlıca Konakları, Yalova Villaları, Nakkaştepe Villaları

Vip Turizm – Özel Projeler Md. Yrd.

Holiday Club Turizm İşl. A.Ş. – Şirket Müdürü – Pan Club Tatil Köyü – Devre Mülk Satış ve Pazarlama Organizasyonu

Silver Beach Co. – Satış Müdürü – İspanya Kanarya Adaları – Tenerife – Devre Mülk Satış Organizasyonu


Katıldığı Fuar ve Etkinlikler

2001 MIPIM – CANNES / FRANSA

2010 MIPIM – CANNES / FRANSA

2010 APIS – LONDON / UK

2010 DOMEXPO – MOSKOVA – RUSYA

2010 AZERBUILD – BAKU / AZERBEYCAN

2011 MOSVOW INVEST SHOW – MOSKOVA / RUSYA

2013 MIPIM – CANNES / FRANSA

2013 OPP – LONDRA – İNGİLTERE

2013- DOMEXPO – MOSKOVA/ RUSYA

2013 MOSCOW INT. PROPERTY SHOW – MOSKOVA / RUSYA

2013 – CİTYSCAPE DUBAI

2013 –CITYSCAPE KATAR


Mayıs 2013’te Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan ve Projebeyaz’da yurtdışı yeni satış kanalları oluşturma ve özel projelerin planlanması operasyonlarından sorumlu olan Kaan Borucuoğlu evli ve iki çocuk babası.


Projebeyaz Gayrimenkul

Türkiye’de uluslararası etik değerler ve standartlarda gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Projebeyaz, 2006 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla sektöre yön veriyor. ‘Gayrimenkul Pazarlama’, ‘Gayrimenkul Marka Yönetimi’, ‘Proje Geliştirme’ ve ‘Proje Satışı & Kiralama’ alanlarındaki yenilikçi hizmetlerini başarıyla sunuyor. 6 yönetici ve 20 uzman danışmandan oluşan Projebeyaz; inşaat firmaları, yatırım grupları, kurumlar ve bireylerden oluşan geniş bir müşteri portföyüne danışmanlık hizmeti veriyor.


Kurulduğu günden bugüne Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere TEM Avrupa Residence, Helis Beyaz Ofis, Helis Metro Ofis, Miracle Residence, Esas Aeropark gibi çok önemli projelerde çözüm ortağı oldu.  


Ayrıca Doğan Holding ve Doğuş Holding gibi Türkiye’nin güçlü firmalarına hizmet verdi.  Ayrıca bireysel yatırımcıların, iş adamlarının, sanat ve spor çevrelerinden önemli kişilerin de mülklerinin temsilciliklerini yapıyor.




Kaan Borucuoğlu, Projebeyaz Ailesine Katıldı!




Geri Dön