29 / 04 / 2024

Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışması yapılacak!

T1 Bağcılar - Kabataş hattı Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışması yapılacak. Peki Kabataş İstasyonu yenileme çalışması ne zaman başlayıp ne zaman bitecek? Kabataş İstasyonu kapanacak mı? Kabataş İstasyonu çalışma için kapanıyor mu? İşte resmi açıklama.



T1 Bağcılar - Kabataş hattı Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışması yapılacak.  İstanbul  Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışmaları 17 Kasım 2014 Pazartesi günü başlayacak. 

Kabataş İstasyonu'nda 15 gün sürecek yenileme çalışmalarının 2 Aralık 2014 tarihinde bitirilmesi planlanıyor.

Kabataş İstasyonu yenileme çalışmaları sırasında istasyona yaya ulaşımı, füniküler alt geçidinden sağlanacak. Kabataş İstasyonu, çalışmalar nedeniyle tramvay ulaşımına kapatılmayacak...

İBB Ulaşım A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle; 

"İBB Ulaşım A.Ş. işletmesindeki T1 Bağcılar - Kabataş tramvay hattında yaya ve yolcu sirkülasyonunu rahatlatarak yolcularımızın daha konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışmaları yapılacaktır. 

17 Kasım - 02 Aralık tarihleri arasında 15 gün sürecek çalışmalar boyunca Kabataş İstasyonu'na girişler füniküler alt geçidinden yapılacaktır. 

Yolcularımızın İDO ve Setüstü füniküler girişinde bulunan merpen, yürüyen merpen ve asansörleri kullanarak Kabataş İstasyonu'na ulaşabilirler. 

Siz değerli yolcularımızın konforunun amaçlandığı çalışmada verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz..."

Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com

Geri Dön