13 / 05 / 2024

Kaçırdım zannedenler üzülmesin! Yeni yıla son 2 gün kala QNB Finansbank emeklilere bayram ettirecek!

Kaçırdım zannedenler üzülmesin! Yeni yıla son 2 gün kala QNB Finansbank emeklilere bayram ettirecek!

QNB Finansbank tarafından müjdeli haber geldi. Finansbank tarafından yapılan açıklama ile emekli müşteriler için yeni promosyon kampanyasının müjdesi verildi. İşte detaylar!



Bankaların emekli promosyon yarışı hala devam ederken yeni bir açıklama Finansbank'tan geldi. Emekli maaşını 3 yıl süre ile Finansbank'tan almayı taahhüt veren emekli vatandaşlara promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

 Yılın bitmesine de sayılı günler kala emekliler de promosyon kampanya detaylarını araştırmaya son sürat devam ediyor. Finansbank internet sitesi üzerinden yayınlanan açıklama ile yeni promosyon tutarlarını ilgililerin bilgisine sundu.

 İşte Finansbank emekli promosyon kampanyasına dair ayrıntılar…

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekliler tarafından araştırılan promosyon tutarlarına bir yenisi daha eklendi. Finansbank aralık ayı sonuna yaklaşırken promosyon kampanya detaylarını duyurdu. Bankada kalmayı taahhüt veren emekliler için 3.000 TL’den başlayan promosyon ödemeleri hesaplarına ödeniyor. Emekli maaş tutarına göre ödenen promosyon tutarları da değişiklik gösteriyor. 3.000 TL’den başlayan ödemeler 5.000 TL'ye kadar yükseliyor. Finansbank emekli promosyon tutarları şu şekildedir:

- 3.500TL’ye kadar emekli maaşı olan emekliler için 3.000 TL veriyorken,

- 3.500TL-7.500TL arasında emekli maaşı olan müşteriler için 3.500 TL alıyor bunun yanında,

- 7.500TL-10.000TL arasında emekli maaşı olan müşteriler için 4.500 TL ödeme alıyorken de,

- 10.000TL ve üzerinde arasında emekli maaşı olan müşteriler için 5.000 TL ödeme alabiliyorlar.

QNB Finansbank tarafından yayınlanan bilgilendirme metnine göre promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen emeklilerin resmi kanallar üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Promosyon ödemelerine dair ayrıntılı açıklamalar Finansbank resmi internet sitesi üzerinden de öğrenilebilir.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PROMOSYON ÖDEMELERİ KİMLERİ KAPSIYOR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Resmi Gazete'de yayımlanan sağlık çalışanlarına teşvik ödemeleri hakkında olarak açıklamalar yaptı. Bakan Koca "Ek ödemelere dair beyaz reform çerçevesinde teşvik ödemesi yapıldı. Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak" diye konuştu.

AFAD’da çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu personel alımı yapılacak! İşte AFAD personel alımı şartları!

100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev için ne kadar arsa lazım? 20 Aralık 2022 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön