02 / 05 / 2024

Kadıköy Brooklyn Dream fiyatları!

Kadıköy Brooklyn Dream fiyatları!

Firma: Pana Yapı

Proje: Brooklyn Dream

Kadıköy Brooklyn Dream fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı proje 13 bin 204 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Brooklyn Dream Konutları İstanbul Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda inşa ediliyor. Sınırlı sayıda dairelerin ön satışa çıktığı proje  Pana Yapı  imzası taşıyor. 


Kadıköy  Brooklyn Dream  fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje konum olarak  Metrobüse 5 dakika, Kadıköy Rıhtıma 15 dakika, Ünalan Metro Durağı'na 5 dakika mesafede bulunuyor. 


Dairelerin alanarı minimum 55 metrekare, maksimum 255 metrekare olarak dizayn edildiği Brooklyn Dream Fikirtepe'de teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Pana Yapı Brooklyn Dream 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan toplam 800 adet konuttan oluşuyor. Proje 13 bin 204 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Kadıköy Brooklyn Dream fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projenin sosyal alanları ise;  cafe ve toplantı odası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, market, fitness, sauna, spor salonu, çocuk kulübü, açık otopark, çocuk oyun alanları, park ve bahçe,  açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA, hamam, buhar banyosundan oluşuyor. 


Brooklyn Dream Kadıköy iletişim

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön