27 / 04 / 2024

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, projede metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor



Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa İnşaat ortaklığı ile inşa edilen  Yenitepe Kadıköy  Evleri 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor.


Kadıköy Yenitepe projesinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Kadıköy Yenitepe Evleri kapsamındaki konutların alanları 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2.500 metrekare sosyal alanın yer aldığı projede metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor.


Yeni Tepe Kadıköy projesi 1.100 konuttan meydana geliyor. Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?


Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusuna şu yanıtı verebiliriz ; Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesinde anahtar teslimler, ruhsatı aldıktan 24 ay sonra yapacak.


Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön