27 / 04 / 2024

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 Temmuz olarak belirlendi. Kadıköy Yenitepe Evlerinde 1 +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konut alternatifleri yer alıyor....



Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından hayata geçirilen  Yenitepe Kadıköy  projesinde satışlar devam ediyor. Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutların tasarlandığı Yenitepe projesi İstanbul Kadıköy'de konumlandırılıyor.


1.100 adet konutun yer aldığı Yenitepe Kadıköy projesi 30 bin metrekare arsa alanına sahip. 21 katlı 4 blok halinde yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri Kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. 


Banka kredisi kullanılabilen Yenitepe Kadıköy Konutlarında kuaför, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, otopark, kuru temizleme, sauna, fitness merkezi, market,  güvenlik, restoranlar ve vitamin bar bulunuyor.


Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Temmuz 2014 cevabı veriliyor. Kadıköy Yenitepe fiyat listesi hakkında bilgi almak için 444 616 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesi nerede?

Kadıköy Yenitepe projesi adres : Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?


Kadıköy Yenitepe iletişim:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön