29 / 04 / 2024

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri 4 blok halinde inşa ediliyor...



Kadıköy'de inşa edilen Yenitepe projesi Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat ortaklığı ile yaşama geçiriliyor Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin devamında öğrenebilirsiniz.


4 blok halinde yükselen  Yenitepe Kadıköy  Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlardan oluşuyor. 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Yenitepe Kadıköy Evlerinde yer alan bloklar 21 katlı olarak tasarlandı.


Satışların devam ettiği Yenitepe Kadıköy projesinde 1.100 adet daire yer alıyor. Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Kuru temizleme, açılır kapanıt tavanlı yüzme havuzu, güvenlik, fitness merkezi, restoran, market, kuaför ve sauna bulunuyor. Kadıköy Yenitepe fiyat listesi bilgisi için 444 4 616 no'lu telefon ile iletişime geçebilirsiniz.


Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?

Kadıköy Yenitepe teslim tarihi kapsamında projede yer alan daireler 2014 yılının Temmuz ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Yeni Tepe Kadıköy nerede?

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesi adres : Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Kadıköy Yenitepe ne zaman teslim?


Kadıköy Yenitepe iletişim:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön