28 / 04 / 2024

Kadıköy Yenitepe!

Kadıköy Yenitepe!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Kadıköy Yenitepe projesi kapsamında yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projeyle ilgili diğer detaylar haberimizde...



Yenitepe projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de toplamda 200 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Gülsa ile Nuhoğlu'nun birlikte hayata geçirdiği Kadıköy Yenitepe projesinde 4 blok bulunuyor. 


Kadıköy Yenitepe!


Kadıköy Yenitepe Evleri'ndeki bloklar 21 katlı olarak tasarlandı. 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Kadıköy Yenitepe projesinde sosyal tesis için ayrılan alan ise toplamda 2 bin 500 metrekare. 


Kadıköy Yenitepe!


Tabanlıoğlu Mimarlık'ın mimarisinde imzasının bulunduğu Kadıköy Yenitepe fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 400 liradan başlıyor. Konutların alanları ise 31 metrekareden başlıyor ve 302 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kadıköy Yenitepe!


Toplamda 1.100 konuttan meydana gelen Kadıköy Yenitepe Konutları'nda peyzaj alanı olarak 25 bin 700 metrekare ayrıldı. Kadıköy Yenitepe sosyal alanlarında yüzme havuzu, fitness center, otopark, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, sauna bulunuyor. Kadıköy Yenitepe projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. 


Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön