Kent Haberleri

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da gezilmesi gereken yerlerin başında gelen hem tarihi hem de kültürel özellikleri ile dikkatler, üzerine çeken Kadıköy'de konut fiyatları resmen fırladı. Ülke genelinde yükselen fiyatlar gündemden hiç düşmezken, Kadıköy'deki en pahalı evin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi.

Kadıköy'de Sahibinden.com'daki satılık ev ilanları içinde en pahalı ilana sahip ev 7+2 ve 720 metrekareden oluşuyor. Bina yaşı 5 ila 10 arasında olan 515 milyon lira değerindeki kotunun aidatı ise  resmen bir kira değerinde.

22 bin lira aidatı olan bu evin, yerden ısıtma ve kapalı otopark gibi özellikleri bulunuyor. Aynı zamanda 24 Saat Güvenlik ,Kapalı Devre Vidio Sistemi, Görüntülü İntercom  Sistemi ,Güvenlik Giriş ,Güvenlik Kameraları ,Konut Güvenlik ,çelik kapı,otomatik yangın söndürme sistemi ,duman dedektör, Beton c35 Yüksek Dayanımlı Beton Isıtma, su tesisat Pvc veba boru Hidrofor WİLO gibi özellikleri de bulunuyor. 

Söz konusu ev, Fenerbahçe'nin muhteşem ve en gözde projesi olan Feberbahçe Dalyan Konakları'nda yer alıyor. Deniz manzarasına sahip evin bürüt metrekaresi 1,100, net metrekaresi ise 300. Toplam 5 kattan oluşan sitede, 3 banyo bulunuyor. Yerden ısıtma sistemine sahip olan ev eşyalı şekilde satılıyor. 

 

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

Konut fiyat artış hızı düşse de fiyatlarda gerileme beklemek doğru değil!