29 / 04 / 2024

Kadir Topbaş: Haramidere’den Beylikdüzü’ne tünel yapacağız!

Kadir Topbaş: Haramidere’den Beylikdüzü’ne tünel yapacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü‘ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Açılış ve Toplu Tanıtım Töreni’ne katıldı. Topbaş yaptığı konuşmada Haramidere’den Beylikdüzü’ne transit tünel düşündüklerini ifade etti...




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü‘ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Açılış ve Toplu Tanıtım Töreni’ne katıldı. 450 bin metrekarelik Yeşil Vadi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Osmanlı Bahçesi’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Topbaş, Beylikdüzü'ne yapılacak yatırımları anlattı.


Haramidere’den Beylikdüzü’ne bir tünel çalışması düşündüklerini de dile getiren Başkan Topbaş, “Arkadaşlarımıza bir talimat verdik. Ne kadar müsaitse Haramidere’den Beylikdüzü’ne bir tünel çalışması yapılmasını istedim. Yani direk geçecek insan neden oralarda trafikte kalsın. Tünelden direk transitle geçsin. Ayrıca Beylikdüzü’nde bir balık hali yapıyoruz. Bu bir iskele demek bir rıhtım demek. Yani ekonomi demek, istihdam demek. Bizim yaptığımız çevre yatırımlarını kimse yapmadı. İstanbul’u evlerinin bahçelerinden daha çok yeşillendirdik. Dereleri, denizleri ıslah ettik. Haliç’in yanından geçilmezdi şimdi balık tutuyorlar. Kirli su bırakmamak üzere çalışıyoruz. Bu güzel şehir yeniden ayağa kalkıyor. Siz değerli İstanbullularla birlikte her sorunu tek tek çözmeye çalışıyoruz. Hizmet bizim işimiz” şeklinde konuştu.


Başkan Topbaş konuşmasının ardından tören öncesi kendisine yazdığı şiiri okuyan Venüs isimli küçük bir kıza günün anısına bir hediye takdim etti. Kadir Topbaş açılış töreni sonrası Yeşil Vadi’ye giderek açılışı yapılan Osmanlı Bahçesi’ni gezdi.  



İBB


Geri Dön